Цеци Красимирова се носи с носия из Жеравна

https://hotarena.net/az-jenata/ceci-krasimirova-se-nosi-s-nosiia-iz-jeravna HotArena.net
Цеци Красимирова се носи с носия из Жеравна

Красива носия разходи из Жеравна, където в момента се провежда националният събор на народното творчество, Цеци Красимирова, пише България Днес. Бившата манекенка е свързана отдавна с фолклора. Има диплома по народни танци от НСА, носителка е на много награди от фолклорни състезания, а малко преди атентата срещу Косьо Самоковеца в Амстердам преподаваше народни танци.

Фаталната брюнетка обаче не е пионер по дефилирането в носия – преди нея вече го направиха княгиня Калина, фолкпевицата Райна и Мика Стоичкова.

4 Коментара

Това не е носия

преди 1 година

Това не е носия.

Коментирай

е

преди 1 година

Някаква пародия на национализъм е плъзнала из БГ

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

...''носителка''на много награди от фолклорни състезания.Надминахте себе си в лъжите.Всички знаят,че беше труженичка преди да се омъжи за производителя на марихуана.Явно вече не са ок нещата между тях щом започна да виси в България често.И е в пародия на носия.

Коментирай

Да

преди 1 година

И то сред тези от лековатия/меко казано/жанр на нацията.Фалш отвсякъде.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.