Цеци Красимирова снима филм за „Нетфликс“! Лентата разказва за най-успешните президенти

22 Ноември 2021, 12:39


Най-успешната ни моделка Цеци Красимирова и съпругът й милионер Майкъл Струмейтис очакваха с нетърпение изборите за президент у нас, тъй като в плановете им влиза да направят документален филм за успешните президенти. В момента семейството подготвя лента за руския президент Владимир Путин, както и за американския Джо Байдьн, като идеята на Цеци и мъжа е да включат и други световни лидери с отделни продукции в поредицата. Заради пандемията обаче филмите един по един ще излязат догодина.

 

Междувременно Цеци придоби собственост върху новия завод на съпруга си Майкьл, който той откри в Барселона. Фабриката е част от могъщата империя, която се занимава с производството на органични земеделски торове и марихуана за медицински цели.

 

„Много съм щастлива, че в екипа ни има и българи, с които се познавам от години, затова им предложих добре платена работа в компанията. Също така до дни ще стъпим и на пазара в Македония, където вече се прие закон за легализация на медицинската марихуана“, казва Цеци във видеото, което пусна в инстаграма си. Въпреки че имат достатъчно пари с дъщеря си Джудит да живеят охолно и без да работят, Красимирова вкара в бизнеса и момичето. От няколко дни красавицата, наследила външността на майка си, вече работи в администрацията като мениджър на компанията и в търговския отдел.

 

„Не си губя времето, не съм израснала така и това ще продължи и занапред. Винаги имам с какво да се занимавам. Разликата сега е, че съм свободна да мечтая и да реализирам това, без да се съобразявам с доста неща, които преди бяха табу“, казва моделката ни, пише „България Днес“.

 

Междувременно Цеци покани и най-добрите си приятелки манекенки да снимат за компанията календар,чиито фотоси бяха направени на Азорските острови. „Лично президентът на Азорите ни разреши локациите и се получиха много хубави постери“, призна Красимирова.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 2 месеца
0
Как така е "придобила собственост върху новия завод на съпруга си"? Какви доказателства имате? Това че снима филм вътре в него не означава горното или нещо друго имате предвид? Документи? Доказателства?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени