Цеци Красимирова вдига сватба с американски мултимилионер

04 Декември 2018, 16:00


Топмоделът Цеци Красимирова ще се врече във вечна вярност на американския мултимилионер Майкъл Струмейтис, узна HotArena.

 

Всъщност двамата се познават от близо 10 години – период, в който ту са се събирали, ту разделяли, но досега, когато вече окончателно взимат решението да прекарат остатъка от живота си заедно под покрива на красива къща в Барселона, писа „Шоу“.

 

Роденият в Илинойс бизнесмен притежава най-голямата компания за производство на органични земеделски добавки в света. А когато говори за Цеци, винаги е с неприкрито възхищение.

 

Това може би е един от най-разбраните хора в България! Тя беше простреляна в главата! Хората изобщо не осъзнават през какво е преминала! Тя има невероятен късмет, че се е върнала отново към живота! Цеци има страхотно чувство за хумор, много нежна и мила жена е, и ако хората я опознаят, те ще се влюбят в нея, защото е прекрасен човек!“, бе споделил преди време пред народното издание Струмейтис.

 

Малцина знаят, че през 2011-а бизнесменът е опериран по спешност и едва не умрял на операционната маса. Тогава именно Цеци е неотлъчно до него, докато се възстанови. „Заминах за Лос Анджелис, Калифорния, за да си направя пластична операция на носа, който счупих при игра на баскетбол и… да се подмладя малко… Мускулите започнали да ми се разпадат на операционната маса – целият протеин от мускулите изтичал в кръвта ми! За 24 часа съм изгубил 5 кг мускулна маса! Сърцето ми е спряло! Това е много рядък случай, описан в медицината. Лекарите не били виждали такова нещо. Беше страшно! Останах 3 седмици в болницата. След това се върнах в Барселона и там продължих лечението си. Животът тотално ми се промени след тази операция“, споделя той.

 

Тогава Цеци го е взела от летището и го е закарала вкъщи. Грижила се е за него, тъй като отлично е разбирала през какво преминава той, тъй като и тя е минала през същия ад след престрелката. И така му е помогнала той да се върне изцяло към живота.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жечо
преди 3 години
-1
Тази отрепка прилича на вълк а подпухналия чичко да си я чука на главата
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Цецко Красимиров
преди 3 години
-1
Цецке, за кой пореден път ще вдигаш сватба?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени