Чалга инвазия: Луна ще пее на... сирене!

20 Май 2022, 12:00


Чалга инвазия в Сливница! Легендарни фолкизпълнители се струпват в градчето от днес до началото на другата седмица, за да празнуват заедно с местните жители. Пирон ще е фестивалът на сиренето.

Участниците от няколко поколения са толкова много, че могат да засенчат концертите на "Пайнер" от последните няколко години. Певецът на "Радка Пиратка" Тошко Тодоров, Орхан Мурад, Рени, Валдес, Марина Тошич, Дебора и Ивана са само част от представителите на кръшния жанр, които ще нажежат страстите на бойното сливнишко поле. Грандамата на сръбския турбофолк Неда Украден също ще извие глас в близост до границата със западните ни съседи.

Голямата изненада е, че кандидат за президент и бъдещ кандидат за депутат, ако има предсрочни избори тази година, ще е пиронът в програмата. Става въпрос за Луна, която гради сериозна политическа кариера, но не изоставя и музикалните си фенове. Пред "България Днес" певицата призна, че чрез музиката е била близко до хората през всичките години, за разлика от другите политици, които странят от народа. И че никога няма да се отдалечи от почитателите си.

Една от големите атракции в празничната програма е традиционният фестивал на сиренето. Той ще се проведе в спортната зала "Арена Сливница", като входът ще е свободен. Целта на събитието е да популяризира българското производство и по-специално млечните продукти. Безплатна ще бъде и дегустацията, без пари ще можете да чуете и изпълнителите.

За недолюбващите чалга парчетата също ще има избор - рапърите 100 Кила и Енчев (от дуото Румънеца и Енчев), както и народните изпълнители Ана-Мария, Денис Мухаров и дует 7/8. Достойно място в програмата има и Веселин Маринов.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени