Чехльото на Джулката с нова атака срещу фитнес треньора на Криско

https://hotarena.net/laifstail/chehlioto-na-djulkata-s-nova-ataka-sreshtu-fitnes-treniora-na-krisko HotArena.net
Чехльото на Джулката с нова атака срещу фитнес треньора на Криско

Сами Хоснни и мъжът до Джулиана Гани са във война от няколко месеца. Всичко започна, след като участникът във \"Фермата\" публично оплю звездната двойка. От своя страна Найденов, за когото се чу, след като се залепи за фустата на плеймейтката Джулиана Гани, започна яка атака срещу Хоснни. Феновете заподозряха в тези нападки, пиар ход от страна на Найденов, който е готов на всичко за минутка слава.

Нападките на Хоснни мотивира Найденов да се зарови в живота на треньора на Криско и да покаже, че Хоснни няма нужното образование. Или поне не е представил такова, въпреки че е приканван многократно да го направи. Както е известно, Сами се представя за успешен диетолог и фитнес треньор. За разлика от него човекът до Гани има дипломи, с който може да практикува всеки от занаятите си.

Разследването на половинката на Малката Джулка показва, че всъщност Хоснни изобщо не трябва да прави хранителни режими, тъй като засега не е показал никъде да има нужната квалификация. До тези заключения достига съпругът на Гани след куп срещи с адвокати.

\"Едно лице, което твърди, че е диетолог, без да има нужната квалификация, тоест да има образование, е наказуемо. Наказва се със затвор до една година. Това ми каза адвокат, след като му обясних казуса със Сами. Подал съм жалба до районния съд да му бъде започната проверка. Ако се окаже, че няма квалификацията, последствията са ясни\", споделя половинката на Гани пред \"България Днес\".  Найденов не спира дотук. Той се заравя още по-назад в миналото на треньора на Криско.

По времето, когато Сами влиза във \"Фермата\", той обяснява във визитката си колко успешен бизнесмен е и как много хора му плащат добре, за да получават съвети за техните бизнеси. \"Порових се доста за този човек - казва Илиян. - Върнах лентата много назад. Правих проучвания по всички възможни канали. Вярно е, че има фирма. Но в нея няма декларирани никакви приходи в този период, когато се бие в гърдите колко е успял. Което ме навежда на мисълта, че тя е просто фиктивна. И до днес той еднолично не управлява нищо. Има дял във фирмата, където има още двама съдружници. Не вярвам човек, който има успешен бизнес, да дели печалбата си с други хора. Не е рентабилно, нали? Това ме навежда на мисълта, че Сами е може би подставено лице. И нищо не е негово\", споделя Найденов.

Сами е й представен като 10-кратен републикански шампион по кикбокс. Оказва се, че такава информация никъде не фигурира. \"За неговата кариера като боец няма почти нищо. Успях да намеря едва две негови срещи. Уви, в тях той все е на губещата страна. Не знам. Ако си шампион 10 пъти, все ще има нещо за теб\", казва още Найденов.

Илиян изобличава Сами и в дейността му като фитнес треньор. Той се допитва до гуруто в тази сфера - Благой Ангелов, който има куп титли, а е подготвял редица родни спортисти. \"Техниката му е грешна. Ако някой имитира едно към едно упражненията, който той показва, човекът може да се нарани. Това ми каза Благой, след като видя как Сами провежда тренировките си\", добави още Найденов. Редакцията на \"България Днес\" потърси за коментар и Сами Хоснни. Звездата от \"Фермата\" не пожела да говори по темата.

13 Коментара

Филип

преди 2 години

Мега противна двойка!!! Особено той. Чудя се, какъв трябва да си, за да живееш в проститутка, през която са минали стотици мъже. Мен би ме било гнус и срам. Но явно се селянина е по-важно да го пишат по жълтите сайтове. Боклук.

Коментирай

Ина

преди 2 години

Мъжете в България рядко осъзнават, че за да се нарекат МЪЖЕ има много повече от това да си обръснат главата, да си пуснат космите на другите места, да се тъпчат с кюфтета, да крещят по мачове и да оплюват жена си за всичко. Те не се сещат, че са просто комплексирани, безполезни мухльовци. Да си мъж, означава да си чист, спретнат, работлив и да уважаваш другите, особено половинката си. Колко мъже могат да кажат, че са такива?

Коментирай

678

преди 2 години

Не ги знам тия двамата героя, обаче тази жена прилича на лорд Волдемор с този зле орязан нос

Коментирай

ха ха Хо

преди 2 години

Ама това не е жена,Това е карикатура на жена.И като махне сините лещи,изкуствената коса,тоновете мазилка и щпакловка,нарисуваните вежди,остава един дзвер с хемароидна джука и силиконови торби вместо бюст.

Коментирай

Блякс

преди 2 години

Монтански циганин, смешник.

Коментирай

f

преди 2 години

Единия не го знам кой е, другият е ясно, че го научихме кой е покрай Джулияна, но така като го гледам нито е от косматите, нито имаме причини да мислим, че не е чист, спретнат, работлив или че не уважава хората и половинката си. Иначе е комплексарско просто защото някой казал нещо за него и половинката му, да се връзва до такава степен, че да търси, да се рови "в ДОСТА канали", да чете.. Явно много са го жегнали по болното място.

Коментирай

Фигаро

преди 2 години

Има нещо дебилно-симпатично в погледа на Джулка. Мен ме кефи, въпреки гумите и пластмасите по себе си.

Коментирай

Lollypop

преди 2 години

Каква празнота лъха от погледите им...

Коментирай

Весела

преди 2 години

Не виждам да е чехлю,Найденов,има си собствен бизнес и е образован,но е крайно време такива измислени диетелози и фитнес инструктори,като Хоснни,които си прикачват титли и победи,а са научили 5 упражнения и станали инструктори,да им се иска отговорност,вместо да лъжат хората,по и тръгнал с да пречи на другите.Естествено,че има чайове ,които горят мазнини и убиват апетита.Господ е създал такова богатство за хората като билките,но кой да чете ,за да знае.

Коментирай

баце Роман

преди 2 години

Не знам , но Найденов до преди да се ожени за тая проститутка , защото преди това ходеше с един от Пловдив , който е пускаше с/у 100 лв - първото и гадже . Та аджеба , ако е нямаше тая селска тетка тоя охлюв нямаше да е толкова известен и нямаше да му знае устата много .

Коментирай

абе,

преди 2 години

Нямат брак.

Коментирай

До Весела

преди 2 години

Весе, тоя коментар все едно го е писал г-н Найденов бе !

Коментирай

11

преди 2 години

дано не си ти следващия в съда след сами хосни..мммм...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.