Черепът на Денди раздробен след побоя, шансовете му да оцелее - минимални

21 Февруари 2022, 11:34


Светският лъв Любомир Милчев - Денди е със счупен череп и се бори за живота си, узна HotArena.


Той е бил ударен с тежък предмет в главата. Предполага се, че негов приятел е извършил опита за убийство, което е станало извън дома му.


Денди живее в апартамент на ул. "Св. Иван Рилски“. Именно там, паднал по очи, той бил открит от негов приятел, с когото съжителствали. Това станало в 2 ч. след полунощ в петък. Мъжът бил разпитан и обяснил, че излязъл от жилището още в четвъртък. Когато се прибрал при Денди, външната врата била заключена отвътре. Човекът отключил и останал безмълвен. Милчев лежал на пода, а на главата му зеела огромна рана. Той незабавно извикал линейка и полиция, съобщава България днес.

 

По време на огледа станало ясно, че Денди не е бил нападнат в апартамента, а някъде навън. Той обаче е бил в безсъзнание и не е бил разпитан. Една от версиите на разследващите е, че е възможно и въпросният приятел на Денди да е излъгал. Той е бил разпитан, като се проверява алибито му, къде е бил във фаталната петъчна нощ. Иззети са камерите в района на апартамента.


По оперативни данни Милчев се е прибирал и е избухнала свада с негов познат, който го е ударил в главата. С последни сили светският лъв е успял да стигне жилището си, където се е заключил, а след това е припаднал.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени