Черната Златка отново сама: Щастлива съм! Грешка беше да се превръщам във втора майка на гаджетата си

20 Май 2022, 15:00


Плеймейтката Златка Димитрова посрещна 38-ия си рожден ден сама в изцяло женска компания, разкри пред „Телеграф“ самата тя. От три месеца красавицата няма мъж до себе си. За последната връзка на бургазлийката не се знае много, тъй като самата тя признава, че е в етап от живота си, в който искрено вярва, че любовта е за двама и трябва да се пази.

 

„Аз съм човек на чувствата, на емоциите, много истински човек и затова винаги бързам, водена от най-искрени чувства, да споделя, че в живота ми има някои, че съм влюбена. Този път реших, че ще изчакам, да бъда сигурна в това какво се случва и чак тогава ще споделям“, разказва Златка.

 

За съжаление моделката наскоро приключи и последната си връзка. Въпреки това е щастлива от всичко, което има, и е в очакване да срещне голямата и споделена любов. Но преди това ще даде малко почивка, най-вече на емоциите си.

 

„Вече съм много по-улегнала и знам какво искам. Искам спокойствие най-вече. Пожелавам си да срещна човек, който да ме обича истински заради това, което аз притежавам като качества и като човек, защото след всичко, което ми се е случило досега в личния живот, мога все по-рядко да се доверя на хората.

 

Мъжете виждат в мен Черната Златка, аз търся някого, който не се интересува от това. Започвам да си мисля, че искат да се срещат с мен, за да се покажат, все едно си правят реклама, аз не искам това. Тези неща ме изхабяват емоционално. Във всяка една връзка се раздавам. Вярвам, че когато двама души се съберат, го правят, защото се харесват един друг такива, каквито са и не се опитват да се променят“, разкрива красавицата.

 

И добавя: „Чувствам се много добре сама“. Макар че за себе си казва, че е човек, който има нужда от емоции и любов, в никакъв случай не обича самотата, в момента успява да я запълни с няколкото си най-добри и верни приятелки и със семейството си. В себе си открива една-единствена грешка, която прави в отношенията си с мъжете, и тя е, че им се отдава на 100 процента. „Толкова много се отдавам, че се превръщам в нещо като тяхна втора майка. Това е голяма грешка, защото мъжете се възползват от това“, заключва Златка.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди месец
0
Което доказва за пореден път, че колкото и бг жените да се вманиачават на тема перфектен външен вид, всичко опира до поведение, възпитание, емоционалност, отношение. Но и за бг мъжа не е лъжа това което тя казва. Доста често.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
iu
преди месец
-1
правиш се на майка на гаджетата си, защото няма какво друго да им дадеш и покажеш, поради простата причина че си особено проста, нахална и двулична скандалджийка. ни образование, ни обноски, ни произход, ни възпитание, ни сдържаност имаш. просто няма какво да предложиш освен две гумени топки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Troll
преди месец
0
Русата Златка - сама. Черната Златка - сама. А тарифите коригираха ли си?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Емануела
преди месец
0
Може баща да е мъжкараната.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени