Черната Златка потвърди: Разделих се с Кирил, сама съм (Плеймейтката не ще да чуе за мъже)

3399
08 Март 2021, 09:44


„Разделих се с Кирил. Самa съм.“ Така Златка Димитрова потвърди cлyxoвeтe, че е скъсала с гаджето си, фитнес гypyтo Кирил Танев. От седмици в профила на Черната Златка няма никакви снимки с мачото, а последователите на силиконката се чудеха каква е причината за това.

 

Двойката се е разделила преди повече от месец. Златка не разкри какво е довело до краха на любовната й авантюра с Кирил. Според слуховете тя е залитнала по друг мачо, ала Златка е категорична, че няма друг мъж е живота й. И скоро няма й да има. „Доста дълго време ще бъда ама. В момента съм се фиксирала върху работата си, нови проекти и не на последно място - сина ми Миро. Детето ми е приоритет номер едно“, казва Черната Златка.

 

Но уви, Димитрова отново е с разбито сърце и без половинка. Танев не приема раздалата тежко. Според думите на мачото връзката му със Златка вече се е изхабила и най-правилното решение е двамата да продължат по пътя си. „Затворете някои врати днес. Не заради гордост, безсилие или арогантност, а просто защото не водят към никъде", пише философски в социалната мрежа вече бившето гадже на Димитрова.

 

Златка и Танев бяха заедно почти две години. Тъмнокосата изкусителка бе много влюбена във фитнес треньора. Тя вярвала, че най-сетне е открила правилния мъж. Още повече че наследникът на Злати - малкият Миро, харесвал много половинката на майка си, пише "България Днес".

 

Плеймейтката и инструкторът бяха неразделни. Постоянно споделяха свои снимки заедно, правеха си жестове. Преди няколко месеца изготвиха 12-седмично предизвикателство, в което извайваха телата на влюбени двойки. Кирил Танев и Златка Димитрова се запознават във фитнес залата и първоначално споделят само общата си страст към спорта. Няколко месеца по-късно между тях пламва искра, сближават се още повече, след като се опознават и се залюбват.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Курдов
преди 6 месеца
-5
Колко съм я чукал Злати на" Смокиня "
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени