Честитка за ЧРД: Рачков с трагичен рейтинг

19 Септември 2022, 20:00


Новото шоу "С Рачков всичко е възможно" продължава да бъде с доста нисък рейтинг, в сравнение с предварително очакваните резултати. След лошия му старт, то бе активно рекламирано от Нова тв, но очевидно и това не е помогнало и вторият епизод отново е бил победен от "Фермата", което Би Ти Ви излъчва в същия часови пояс.

Според източник от телевизионните среди "Фермата" доминира над "С Рачков всичко е възможно" във всички целеви аудитории, включително и в най-важната - тази на зрителите между 18 и 49-годишна възраст.

Провалът на предаването доста е натъжил Димитър Рачков, казват негови колеги. Ниските резултати и през втората седмица дошли като лоша честитка за рождения ден на шоумена. 

Оказа се, че предаването има и друг проблем - дефицит на гости, които да се правят на маймуни за без пари. След като в първото издание участва Геро, той се оказа и във втория епизод, където компания му правеха основно лица на Нова, които не могат да откажат „поканата“.

Очевидно е, че още от второто предаване шоуто на Димитър Рачков изпитва остра нужда от звезди, след като повтаря един и същи участници като Геро. Зрители се чудят дали ще изкара три месеца до Нова година, както се случи миналата година със "Забраненото шоу" или ще бъде свалено предсрочно - и заради слабите резултати, и заради липсата на знаменитости.
 
 
 
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
NOVA TV
преди 2 седмици
0
от телевизия на младите преди 20 години сега е телевизията на дядовците , комиците и шоуто на канала в нова обвивка , не го гледат дори и дядовците , а за хора 18 - 35 години предизвика неистово вълнение за дискусия относто скучната бездарност на горепосочените.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
тийн пубер шоу
преди 2 седмици
0
да бе какви са тия дядовци искаме недоразвити тинейджъри да подскачат като маймуни в зоологическата градина и да издават нечленоразделни звуци
коричката
преди 2 седмици
0
хората искат пари и нищо не ги интересува
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
чичо манчо
преди 2 седмици
0
тоя лигльо под терасата да си прави излагациите няма да се покажа да го видя, толкова ми е противен
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
gabi
преди 2 седмици
0
Жалко за шоуто. Нещата се проучват предварително, за малка държава като нашата да предлагаш в един и същи час мащабни предавания е равно на самоубийство за едното предаване.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени