Честито! Ани Цолова посрещна снаха

2368
14 Ноември 2019, 16:00


Ани Цолова отново посреща снаха, след като брат й Стоян превъзмогнал скорошния си развод и срещнал друга жена, узна HotArena.


Новата му половинка също е журналистка, но не работи в бТВ, където се подвизава той. Стоян все още не бил готов да афишира публично връзката си, тъй като му се струвало, че все още не е минало достатъчно време от развода с жена му. Въпреки това той вече е запознал новата си със сестра си, която е най-близките му човек. 


Именно Цолова го тешала и при развода с голямата му любов, тъй като именно Катина инициирала раздялата. Въпреки, че само преди две години им се роди син, появата на втория им наследник не успяла да скрепи отношенията им. Освен малкия Георги, двамата са родители и на 8-годишната Дана. 


След развода Цолов е изтрил всички семейни кадри от профилите си, а колегите му разказват, че не бил на себе си от мъка. Към днешна дата с бившата му жена все пак се разбират цивилизовано заради децата, за да могат да прекарват време с тях.


Самата Ани също неведнъж е била пред развод, но с мъжа й - оператора Васил, успяват да прескочат кризите и продължават да живеят заедно, пише Ретро.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени