Честито! Гергана Плетньова роди момченце

2144
13 Юли 2020, 11:57


Актрисата от театър „Българска армия“ Гергана Плетньова роди момченце. Щастливото събитие е станало на 2 юли, но красавицата със северни черти съобщи за него във Фейсбук едва преди броени дни: „Така... На 2.07 се роди Георги. Благодаря на баща му Емил Мерджанов, че ми подари най-красивия подарък. Късмет е в такъв момент да имаш около себе си освен професионалисти и близки приятели, затова...“, написа тя в социалната мрежа.

 

И още: „Благодаря на д-р Емил Гърчев, че мe направи майка на здраво дете. На Лидия Гарчева (анестезиолога — б.р.), че беше там спокойна и хладнокръвна. И тъй като Георги е син на баща си, ви черпи с едно“, обявява актрисата. Под поста си тя е качила парчето „Songs of Love“ на група Simply Red.

 

Малко преди да роди първото си дете през юни, Гергана каза: „Карам много спокойна бременност. Имам кученце и редовно се разхождам с него в парка зад музея „Земята и хората“, който в дните на карантината беше тих и празен, изглеждаше призрачно. Не спрях да се движа, но не усещам нито тежест, нито умора, нито досада. Наддала съм само 10 килограма, защото се храня разумно. Наистина се чувствам страхотно - може би, защото това е природата на жената да бъде майка, и когато се случи, е наистина вълнуващо“.

 

Плетньова от 4 години отглежда и добродушната боксерка Роузи, за която беше споделила: „Тя е много дружелюбно и любвеобилно куче. Въобще нямам тревоги относно бъдещата й комуникация с детенцето, не мисля да я дистанцирам. Смятам, че колкото повече й се даде възможност да го подуши, да го опознае, толкова по-добре ще е и за двамата. Чела съм за плюсовете и минусите да имаш и животинче и дете и мисля, че всичко е в нейна полза”.

 

Малкият Георги дойде на бял свят под знака на Рака, точно както искаха родителите му. За раждането Гери „изчака“ и сестра й Рада да се върне от Германия, където живее, пише „Телеграф“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени