Честито! Щерката на кака Лара се омъжи

19 Юли 2021, 14:00


Бернарда – дъщерята на актрисата Лара Златарева и известния журналист Владо Береану – се омъжи за Сотир Мелев, узна HotArena.


Младоженците са сред най-младите надежди на БГ театъра. Те си казаха „да“ на камерна церемония, а голямото празнува тепърва предстои. Новобрачните няма да спазват стари обреди и традиции, а ще направят свое оригинално тържество. Самата Лара призна, че по-често взима страната на зет си. Убедена е, че сватбата дава възможност на младите по-спокойно и сигурно да се справят с проблемите на ежедневието, особено когато станат родители. Най-щастлива на венчавката била 10-годишната Вая, по-малката дъщеря на Кака Лара, чиито баща е операторът Веселин Сивков.


Тийнейджърката, която вече се разписа в киното - тя участва в "Отдел Издирване", ще е главната шаферка и на големия купон през август на родното Черноморие. Бернарда обясни, че със Сотир вече 2 години са говорили за подписване, често са се колебали, но накрая единодушно решили да си кажат "да", а после да съберат приятели и роднини. Тя не мисли, че 23 години са твърде ранни за брак. „Просех си да ми предложи. Бях се фиксирала, че това трябва да се случи, но пък наистина Сотир успя да издебне момент, когато да го направи. Преди Сотир не съм имала сериозна връзка.


При нас нещата станаха много бързо", сподели в „Събуди се" Бернарда Береану. „Тя очакваше да предприема тази стъпка на 20.02.2020 г., защото ставаше и на 22. Нямаше как да го направя тогава. Реших се на тази стъпка година по-късно", разказа Сотир Мелев. „Не се бях замисляла, че вече съм тъща. Семейството и бракът са нещо много важно – не само заради проблемите, които започват за едно дете още със записването в детската градина, ако родителите му нямат подпис", поясни Кака Лара. И тя, и зет й шеговито се оплакаха, че Бенджи, както я наричат приятелите, вечно държи на конкретиката и статистиката в дневния ред – иска да има ясни намерения и категорично определени дати за всяко събитие, пише Телеграф.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kfi sa tea sko4ibri be
преди 10 месеца
0
ne sam gi 4uval i vijdal bati konete
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 10 месеца
0
Нагли и грозни- язък за момчето яко са го нагазили отсега.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 10 месеца
0
И двете се държаха отвратително по тел.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 10 месеца
0
гОлЕмО ''важно'',това интересува само роднините им...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени