Читателски сигнал: Това е грозната истина за Галена – евтини парцали, ужасни паласки, целулит и огромна дупара! (Снимки)

https://hotarena.net/pod-pricel/chitatelski-signal-tova-e-groznata-istina-za-galena-evtini-parcali-ujasni-palaski-celulit-i-ogromna-dupara HotArena.net
Читателски сигнал: Това е грозната истина за Галена – евтини парцали, ужасни паласки, целулит и огромна дупара! (Снимки)

Читателски сигнал


Читател на  HotArena ни изпрати няколко кадъра, които са запечатали истинския облик на фолкпевицата Галена по време на нейно участие.


В сигнала си, който публикуваме без редакторска намеса, той пише:

„Бях голям фен на Галена. До момента, в който не я видях на живо. В първия момент помислих, че на сцената излезе нейна колежка. Но уви! Беше Галена. Не можете да си представите колко кошмарно изглежда. Явно в последните месеци стои повече на софрата, отколкото да тренира във фитнеса. Паласките й са като на кючекиня от най-евтините дупки в Истанбул. Да не говорим за грозния целулит по краката и дупето. Потресен съм и от сценичните й тоалети – евтини и грозни, а има претенции, че е модна икона и задава тон в чалга средите. Цялата визия на доскорошната ми любимка няма нищо общо с кадрите, които тя споделя в социалните мрежи  - обработени и красиви.  Вижте снимките, а коментарите оставам на вас”.

18 Коментара

bashta ti

преди 4 години

Ще разкрия на тоя читател една тайна - цялата "звездна" паплач, не ходи на фитнес, те изобщо не спортуват. Всичко е филтри и фотошоп. Тук таме си качват някоя снимка от фитнес, но това им е единственото посещение, обикновено с цел реклама на тая зала. Само плебеите им се радват под всяка снимка в инстаграм, останалите им се присмиваме за изкуствения и позьорски живот, който водят.

Коментирай

Добър ден

преди 4 години

Този читател открива топлата вода - доста хора са ходили на участие на Галена и знаят за какво става въпрос,няма смисъл да се коментира не е нищо ново

Коментирай

Pubertetski istorii

преди 4 години

Toq vashiq fen mai toku shto e napravil 18 i vliza v diskoteka hahahaha shtom ne znae kak izglejda galena na jivo

Коментирай

Ману

преди 4 години

А като са ви любимци защо се вглеждате в дедайлите... Защо просто не слушате музиката им и не се забавлявате... Какво ви интересува че има целулит, лягате ли си с нея? Тя е певица да забавлява и го прави, не е проститутка. Не мога да разбера българите само си плюем певците иначе им пеем песните, навсякъде по света певците са ужасни дебели не хубави, но хората си ги ценят и им се радват, вижте адел какво прасе е, бионсе, риана... Всичките... Па какво... Световноизвестни, айде стига с тая злоба, жената е на 35 има две деца изглежда си екстра за възрастта, не е на 20 год. Междудругуто гери никол и тита 20 годишните са още по големи дропли, а са млади и не раждали... Така че слушайте си песните забавлявайте се и не се занимавай те с на галена целулит, тя мъж си има... Щом си я харесва

Коментирай

Емо

преди 4 години

Всеки знае каква мазна потна и преждевременно остаряла е тази селянка с бузите

Коментирай

е

преди 4 години

И Ману е прав и другите си имат своя гледна точка...ама...да му се не види...стига с тоя негативизъм и плюене. Няма съвършени хора. Тя си пее и работи. Нека уважаваме труда на другите. Гледайте си живота и важното е да сме живи и здрави.

Коментирай

...

преди 4 години

И аз забелязах от лайфове,че има паласки и реално не е същата като от инстаграма й.Защо й е този фотошоп ?

Коментирай

tufy

преди 4 години

Няма лошо да не си като Барби, но поне качвай свои реални снимки, за да не се излагаш после.

Коментирай

Metalhead

преди 4 години

Типично за повечето ограничени чалга фенчета - в моментът, в който някоя от техните чалга идоли се покаже в недотам добра светлина и край, вече не са фенове. Но това не е истинско фенство. Чалга певачките нали и те са хора като нас? Нали и те качват и свалят килограми, сблъскват се с проблеми. Убедена съм, че на тази жена фитнеса не ѝ е най- важното нещо в живота. Но за повечето чалга фенчета, не талантът и песните са важни, а килограмите, марковите дрехи.

Коментирай

Galja

преди 4 години

Галена е милионерка и не й пука!

Коментирай

Ади

преди 4 години

Галена е певица не модел ....... такаче се замислете малко по цял свят известните използват Фотошоп за ФБ и инстеграм. Би трябвало да ви прави впечатление гласи и, начина по който ви забавлява в заведенията , а не тялото. И да всички имат уморен вид на живо за една вечер трябва понякога да пее в два града това е път и те имат семейства и през деня им отделят внимание като всички нормални хора. Виждала съм доста световни звезди и всичките са дебели и имат целулит( но всичките са майки )

Коментирай

...

преди 4 години

То пък на живо и едно дране пада.Един верен тон няма.Толкова фалшиво.

Коментирай

Fit

преди 4 години

Боли я фара, може да ни утрепе с пачки. Обаче ми е мистерия как е успяла да закопчае полата.

Коментирай

Крегени

преди 4 години

Тъпи булгури,дано по-скоро се преселите в Индия с вашите миризливи чалгарки. Еба си кретенската държава..

Коментирай

Кретени Булгури

преди 4 години

Тъпи булгури,дано по-скоро се преселите в Индия с вашите миризливи чалгарки. Еба си кретенската държава..

Коментирай

преди 4 години

Аз не съм я виждала на живо никога, но дори на мен ми е ясно, че тези снимки в ИГ са силно обработени с фотошоп - поне що се отнася до лицето имам предвид, там е силно видимо. Даже няма нужда човек да я е виждал, за да се усети, че това на снимките не е реално тя.

Коментирай

Аз Жената

преди 4 години

Мене си ме кефи.Каквс ще да е.Много й се кефя на песните.На живо незнам как пее,никога не съм й ходила на участие,не живея в България.Но аз съм доста по-млада от нея и имам целулит,нямам време за фитнес и със сигурност нямам нейния натоварен режим....и деца нямам.Така че си помисли малко тя с две деца и толкова ангажименти,недоспиване.Едва ли и е до фитнес...И само и само да ти се хареса на тебе и други подобни лигльовци.Като си захващате гадже си я търсете кожа и кости,без целулит, просто перфектната,да видиме дали я има хахаха

Коментирай

Гуца

преди 4 години

Тя едва ли е милионерка, по- скоро онова джудже мъжа и, което тя ползва за спонсор, докато се скъсва да му слага рога.. Обществена тайна е,че тя има апартамент, където му слага рогца. Та, като печели толкова добре поне да се поддържа, че гледката е наистина смразяваща, но пък знае ли може да я вземат за някое от продълженията на Пришалецът.. :)))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.