ЧУДО! Калин Терзийски трезвен и свеж като репичка, вече не близва алкохол

28 Януари 2018, 14:00


Калин Терзийски, който нашумя не само с романите си, но и с пиянските си изцепки и любовните си драми, вече е нов човек. Щом написал най-новата си книга „Разкажи ми” той се заклел да приключи с алкохола и засега удържа на обещанието си. Тези дни папараците на „Уикенд” го снимаха свеж като краставичка в столичния градски транспорт.

В понеделник следобед 47-годишният автор си бъбреше пред Централни хали със случаен минувач. Калин беше в отлично настроение, което се дължеше на факта, че от няколко седмици не беше близвал нито вино, нито водка, нито дори бира. Той дори пускаше находчиви шеги пред събеседника си, с които развеселяваше и околните.

След като разговорът на двамата мъже приключи, Терзийски се отправи с бодра стъпка към Централната софийска баня. Но не защото смяташе да си налива оттам минерална вода, а за да се качи на трамвай от намиращата се в близост спирка. С мотрисата по маршрут №22 творецът се лашкаше близо 20 минути и стигна почти до края на града. Той подмина стадион „Герена” и слезе в квартал „Левски”, след което продължи пеша към новопостроена къща. В сградата влезе, сякаш е негова – без да почука на вратата и да сигнализира собствениците й за пристигането си.

Отминалата 2017 година бе особено критична за нашумелия писател. Тогава той се раздели с актрисата Елен Колева, с която имаше бурна връзка. Зарязан от красавицата, Калин влезе в най-тежката фаза на алкохолизма си и започна да дава интервюта, в които обявяваше, че скоро ще умре. Впоследствие се наложи да го лекуват и в болница, тъй като сърцето му не издържа на запоите и изпадна в прединфарктна ситуация. 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени