ЧУДО: Намери се мъж за Анелия!

17 Април 2022, 10:00


Най-после се намери мъж за Анелия. Фолкдивата, която на 1 юли ще празнува 40-тия си юбилей, съобщи, че е срещнала половинката си тези дни в предаването „Събуди се” по Нова тв. Хитовата пайнерка не разкри самоличността на любимия си, както и се очакваше, но признанието й само по себе си е новина.

 

Анелия е сред тези, които винаги всячески са бранели личния си живот. Откакто преди години се разведе с бизнесмена Коко Динев, от когото е дъщеря й Ивон, певицата е предпазлива, когато говори за сърдечните си трепети. Мартин Иванов, по прякор Данона, е сред малкото мъже в живота на Анелия, които са се появявали публично с нея. Двамата имаха дълга връзка. Певицата даже е споделяла в интервюта романтичните си вълнения.

След тази разлъка, пайнерката като че ли окончателно се отказа да говори за любовите си. Освен това и май нямаше много такива. Преди време се говореше, че се е залюбила с Калоян Арсенов – синът на бившата министърка Долорес Арсенова. Слуховете се засилиха, след като се появи снимка, за която Анелия целува по бузата на Калоян, който пък се е ухилил широко. Самата певица е отричала да е имала любовни отношения с Арсенов. Затова пък преди години призна, че имала връзка, която приключила, защото отказала да дари с дете мъжа до себе си. Последва доста дълъг период, в който Анелия все твърдеше, че няма любов в живота си, споменавайки не лекия си характер, независимостта си, изискванията си, приоритетите си...

Докато изненадващо не се оказа, че се е намерило мъж, който така я е омаял, че Анелия оставила за миг пищния си палат в покрайнините на София. Певицата много се гордее, че е успяла да завърши голямата къща с двор, в който има и басейн. Толкова, че малко след като се нанесоха с дъщеря й Ивон и майка й, тя често показваше в тв интервюта интериора на дома си. Феновете й се запознаха с имота, за който не са пестени средства, и покрай няколко партита, които Анелия спретна плюс купон с много гости за рождения си ден. Освен това певицата снима и клип в къщата си. Предвид значимостта на този имот за Анелия и впечатлението, че не предприема необмислено големи промени в живота си, признанието, че се е пренесла в дома на гаджето си, без колебание, говори много за любовта им.

„В момента, в който срещнах моята половинка, оставих дома си за миг. В момента дъщеря ми живее тук, а ние понякога идваме при нея. Но оставих дома си за секунда, защото смятам, че любовта е най-важното нещо”, сподели Анелия.

Доста любопитен развой в приоритетите на певицата, за която се смяташе, че е най-амбициозната в бранша. Самата тя призна, че в един момент е осъзнала как преминала в крайност, съсредоточавайки се върху кариерата си, но днес търси баланса: „Аз съм от хората, които са родени за сцената и работата ми не ме изморява. Занимавам се с музика от дете и не си представям да правя нещо различно в живота си. Но с годините осъзнавам, че балансът е най-важното в човешкия живот. Балансът между работата, семейството, между приятелите и личното време”. През годините Анелия се отказала от лично време и платила висока цена, за да е това, което е днес. На този етап от живота си обаче, в който е днес, тя смята, че това не е правилно: „Осъзнаваш, че човек е важно да има всичко – не трябва само работата”. Певицата никога не е зависила от странични фактори, за да открие себе си. Случвало се е да трябва да взима сериозни решения и тогава й е било тежко, но пак винаги знаела какво иска. Въпреки многото успехи, Анелия призна, че човек може да се чувства самотен дори и в луксозен дом, като нейния, който е построила, благодарение на професионалните си успехи. „Е, как да не може?! Естествено!”, призна Анелия. Затова, когато срещнала любовта, тя оставила „този прекрасен дом”, без колебание. „Защото любовта е най-важното нещо”, каза певицата, която е много щастлива с половинката си.

Анелия описа мъжа до себе си като прекрасен човек, който има много добра душа и много я подкрепя. На този етап тя искала едно, след време щяла да иска повече неща от него, което е нормално, защото една връзка се развива. „По някой път го „посритам” така, по някой път му се разсърдя и той се поправя – аз го приемам с неговите несъвършенства, приемам характера му. За мен е важно на началната права да има любов, един човек да е сърцат, да се обичаме. И е много грижовен. Много ми харесва. За мен е важно. Любовта я виждам и чрез грижата”, сподели изпълнителката.

Певицата каза още, че когато се е чувствала тъжна, се е питала дали е щастлива или не. Ако си зададе този въпрос, тя действа. „И ако отсрещната ситуация, страна, човек, близък, приятел, любим пази моята душа, така както аз пазя всички останали мои близки хора, оставам в ситуацията. Ако ли не, просто си тръгвам. Идеята на този живот е да сме щастливи”, каза Анелия.

Дъщеря й Ивон ще учи висше

Ивон, дъщерята на Анелия от бизнесмена Коко Динев, ще учи за висше образование. Предстоят й кандидатстудентски изпити, но майка й не разкри нито към кой университет се е насочила, нито към каква специалност.

Ивон е музикална, което разбира се е взела от майка си, има и талант на художник. „Дъщеря ми е много артистична”, сподели Анелия, но подчерта, че рисуването и музиката за Ивон са хобита. Даже показа нейни картини.

Ивон искала да се занимава с музика. Анелия щяла да я подкрепи, но смята, че дъщеря й трябва да се изяви индивидуално. Да не я свързват с известната й майка. „За мен най-важното в момента е тя да завърши 12 клас, да кандидатства и да завърши висше образование”, сподели Анелия.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
Преди 1 година
-1
нЕмА нужда през ден да ни натрапвате ''новина'' която никого не интересува.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
фен на Анелия
Преди 1 година
-4
говорете за себе си и не четете което не ви интересува!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени