Чудо: Отварачката и Светлана си поделиха Гущеров (Певачката се унизи да рекламира пижамите на врагинята си)

18 Февруари 2021, 13:09


Край на семейната сага около фамилията Гущерови сложиха Мария и Светлана.

 Бившата и настояща жена на бизнесмена Христиан Гущеров вече официално са приятелки. Светлето подадена ръка на Мария, като я направи рекламно лице на модната си линия за пижами.  Мария с охота позира със сатенените дрехи на своята дружка, която доскоро и беше личен враг.

След като Мария и Христиан Гущеров се разделиха, той намери утеха в прегръдките на Светлана. Макар блондинката да беше първа дружка на Мара Отварачката, тя набързо пристана на Хриси, омъжи се за него и му роди две деца. В светските среди се носи мълвата, че Мария много трудно е преживяла с коя я е заменил бившият й съпруг.   Няколко години Мария нямаше никакви отношения с новата госпожа Гущерова. И така до няколко месеца. Мария явно кардинално променя живота и мирогледа си. Освен, че спира да пее е решила да сложи край на стари вражди. Постепенно Отварачката започва да показва мило отношение към Светлана, като харесва нейни снимки в мрежата, пише „България Днес“.

 





Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
М.С.
Преди 1 година
0
Марчето ще рекламира още някоя годинка.Явно вече одъртя и май огладня.Яко свали гарда и ще почне да се мазни за работа.Годинките не прощават-гони 40.А и 'спонсори" все по-трудно се намират.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
Преди 1 година
0
Татин Прасчо и проститутките-обществени клоуни.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Висша форма на лицемерие
Преди 1 година
0
Интереса клати феса !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени