Чудо! Стоичков се сдобри с брат си (Снимка)

1081
24 Май 2020, 16:00


Смутните времена на оцеляване в пандемията от коронавируса изглежда са затоплили отношенията в легендарната футболна фамилия Стоичкови. Тези дни Цанко Стоичков пусна в социалните мрежи стара снимка с популярния си брат, на която двамата са прегърнати и усмихнати до ушите.

Според близки до семейството това е знак, че Ицо и Цанко, които през годините ту се карат, ту се сдобряват, в момента са в прилични отношения. Предполага се, че в дъното на доброто дело стои майка им – леля Пенка, която никак не обича караниците между синовете си.

В началото на пандемията славният №8 стана черен в очите на семейството си, понеже остави майка си на грижите на брат си и сестра си в пловдивското село Ясно поле, а в същото време прибра тъща си у дома в Маями. Това е една от извечните им семейни дрязги – че Ицо първо мислел за децата си, жена си Марияна и нейната рода, а след това за своята, пише Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Надя
преди месец
0
Няма вакум в природата. И случаят с братя Стоичкови го доказва. Големият успял с труда си брат ще влачи цял живот малкия си брат,който мисли,че по право баткото е длъжен да го дондурка/люлее/. Стоичков и да дава лошо,да не дава пак лошо. Майката не иска двамата да се карат. Той обича майка си. Малкото мързеливо,некадърно братче ще суче цял живот. Да си жив и здрав Христо защото много рода ти е закачена на поилката.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени