ЧУДОТО СЕ СЛУЧИ: Сашка отвори очи след тежката операция

28 Декември 2021, 12:15


"Сашка отвори очи, като й заговориха децата. Много трудно, но ги пуснаха при нея и тя ги разпозна. Няма такова щастие, да ви кажа. В момента тя е добре и се надявам да се възстановява. Връща бавно и бавно неща, които й разказваме, отговаря и със стискане на ръце. Не знам, но сигурно това е чудо." Това сподели съпругът на певицата Сашка Васева - Христо Бакърджиев. Той уточни, че певицата вече е започнала да движи ръце и крака, както и да се храни с течна храна. "Това доскоро не беше възможно, беше на системи, но започна подобряването", уточни Бакърджиев.

Попфолк легендата претърпя две операции и посрещна Коледа в болница в Германия. "Предстои да я изпишат тези дни, но възстановяването ще бъде тук, не знам дали трябва да рискуваме, като се върнем веднага в България", каза мъжът на Сашка. Самият той не бърза да се отпуска, тъй като най-трудното след операцията е тя внимателно да се "връща към живота".

"Сега не го мислим много това, но е важно, тъй като инфекциите са много, да не говорим, че и в момента има пандемия - този коронавирус и от него трябва да я пазим, затова не смятам, че скоро ще си дойдем в България", казва Бакърджиев.

 

Семейството й е плътно до нея

Семейството й е плътно до нея

 

Все още лекарите не дават гаранции, че тя ще възстанови напълно зрението си, но със сигурност и това ще стане в някакъв момент от лечението й.

"Искахме да е в най-добрите ръце и това се случи. Всяка от трите операции траеше много часове къртовски труд за лекарите и всички сме им много благодарни. Тук мерките са направо жестоки. На всяко излизане си правим тест с децата, макар че имаме сертификат, но и с това свикнахме", каза още Бакърджиев. През цялото време на престоя си Сашка е искала да пие само българска минерална вода и семейството й я доставяло благодарение на приятели. "Знаете какъв патриот е, това е положението", с усмивка сподели Христо Бакърджиев.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени