Циганинът-евангелист се сбогува с „Фермата“

07 Октомври 2018, 23:00


Циганинът Цветан, който беше сред най-колоритните участници във „Фермата“ и не спираше да забавлява съфермерите си с лафове, напусна състезанието след изключителен дуел срещу емигранта Роман, видя HotArena.


Двамата се изправиха един срещу друг в пет поредни битки и до последно не беше ясно кой от тях ще продължи напред и кой ще отпадне. Резултат от под една секунда, който делеше двамата опоненти в последната игра, се оказа решаващ и определи Роман като победител в битката.Най-оспорваният дуел до момента, така водещият Андрей определи случващото се на терена между двамата мъже. Те създадоха прецедент още в първата битка. В нея емигрантът Роман не успя да нареди българската азбука, допускайки шест грешки в подредбата на буквите.


Цветан пък доказа това, за което влезе в шоуто – да покаже, че сред представителите на неговия етнос има кадърни и образовани хора. Той го направи в битката с алманаха, където демонстрира невероятни знания. За съжаление, малшансът се оказа решаващ за неговата съдба. Той обаче оставя мили спомени в съфермерите си, които след напускането му не спестиха положителните си коментари по негов адрес. В последния си ден в риалитито Цецо реши да остави още една следа, излизайки на арената под музикалния съпровод на циганския оркестър „Пернишки ритми”.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени