Циркове в „Ергенът“: Бонбонова скочи на Виктория

23 Април 2022, 17:00


„За пореден път се убеждавам, че живеем в материален свят и ако не си к****“, ти си аут“, това каза през сълзи Благовеста Бонбонова от „Ергенът“. Бившата футболна половинка за пореден път разкри, че е влюбена във Виктор, но не вижда как може да спечели сърцето му.

„Трябва да си нахална, нахакана, пълна противоположност на мен. Виктория ме превъзхожда, да! Има по-голямо самочувствие от мен, по-нахална е. Знае как да иска от Виктор някакви неща, каквито и да са те“, казва още Благовеста.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 4 седмици
0
Ергенът вече не я диша камо ли да я погледне,толкова е досаднo му се навира да го гледа с кравешки поглед.Той я прецени още като си свали гащите и му ги връчи,просто продуцентите я държат за сеир.Представям си като тръгне да я обезрозява как ще се залепи за него като дъвка та ще трябва персонала да я изчегъртва или да викат линейка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди 4 седмици
-1
В разни други жълти сайтчета и фомуми се говори, че Блага е момиче на повикване.Скоро за ергенско парти са я извикали 8 мъже, а тя дошла с още 2 момичета. Преди е ходила по адреси в комплект с двете си сестри. Дъно, наистина ми се гади. Е това ако не к....а какво е?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени