Цитиридис се моли: Дано никога не стана като Слави (+Вижте какво разказа за жените си)

09 Май 2022, 14:00


„Дано никога не стана като Слави. Не че нещо, ама поснотоян ми казват: „Копеле, никога няма да станеш като Слави”, ами да, и добре, че е така.“ Това каза от сцената на „Комеди клуб“ водещият по Би Ти Ви Николаос Цитиридис, който се върна след пандемията и за един ден събра три представления за желаещите. В тях симпатичният Нико разказа живота си през призмата на смеха, като не пропусна и най-щекотливата тема - жениrите му.

 

„Имам някакво проклятие в живота си с жените. То е свързано с това, че когато се разделя с момиче, веднага след това тя си хваща човек, с когото има дълга и щастлива връзка. Та аз съм последната грешка на жените“, започна Цитиридис, а препълнената зала избухна в смях и ръкопляскания.

 

„Истината ви казвам - първата ми най-дълга връзка беше шест години и тя завърши с годеж. Обикновено годежът завършва със сватба, но ние приключихме дотам. Това беше в моя случай - какво се случи шест месеца по-късно - тя тръгна с моя най-добър приятел. И сега, по-късно, те вече очакват първото си дете, ще се женят скоро, а аз какво изкарвам пари от тяхната история“, с усмивка споделя Цитиридис.

 

Веднага след нея той имал интелигентно гадже, което бързо го оставило, тъй като „беше много умна, но пък после си хвана момче и четири години беше с него“. „Това вярно си е проклятие. А съм имал и други моменти - спах с едно момиче и на следващия ден пък тя се омъжи. Е, не знаех де, но и това нямаше да ме спре“, продължи Нико, като накрая на женските му неволи осветли малко и последното си гадже, пише „България Днес“.

 

„Е, вече имам гадже, което е хипохондричка. Заклевам се, по време на пандемията най-секси бях, като бях с маска до нея. И да, може да сме на плажа, да е топло, но тя винаги: „Ох, течение става отнякъде. Та животът ми е по Шекспир от няколко месеца, но съм щастлив“, смее се Цитиридис.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Desso
преди седмица
-4
Слави явно се е продал на комунягите и на руснаците, съдейки по действията на итн. Ако не е алчен за Цитиридис няма опасност.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени