COVID неволи: Свалиха Кичка Бодурова от самолета за България

2451
02 Юни 2021, 11:00


Естрадната легенда Кичка Бодурова е свалена от самолета за България заради удължаването на епидемиологичната обстановка в САЩ. Това обяви самата тя в отговор на въпроса на почитатели за предстоящите концерти през лятото, писа Телеграф.

„Получих много съобщения и имейли с въпроса дали ще се видим това лято . Скъпи мои приятели и фенове, имах билет, който бе канселиран поради това, че много аеролинии не работят с пълен капацитет, няколко неуспешни резервации след това. Ваксинирах се най- вече за да дойда в България и се видим. Но за съжаление извънредното положение у нас се удължи до края на юли и с право . Пък и как да дойда, да имам концерти без да мога да ви прегърна, дори да се докоснем-не мога да си го представя.

Отложих 6 такива,  но със сигурност ще се видим догодина.

Само се пазете и бъдете здрави. И аз обещавам същото. Надявам се, че всеки от вас е осъзнал колко хора загубиха битката с  този проклет вирус и че не е просто грип. Загубих близки , други минаха през  много мъки, докато отново повярват в живота. Мъчно ми е, много ми е мъчно. Но ние си доказахме, че нито времето, нито разстоянието може да ни раздели. Аз  съм сигурна, че следващото лято ще бъде много щастливо за нас-защото отново ще бъдем заедно.

Днес е 1 юни- честит празник на бъдещето на България! Прегръщам всеки един от вас с най- топлата моя прегръдка. С много обич- ваша KB“, написа естрадната звезда във Фейсбук.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 2 седмици
0
Точно обратното - в много щати отпадна изискването за социална дистанция, в Тексас дори и за маски. Всичко е много по свободно (и беше такова през изминалата година, за разлика от в БГ). Единственото вярно е, че авиокомпании си отменят полети без ясни причини, но винаги предлагат други дати на клиентите или връщане на парите. Тук явно наистина става дума за нежелание да ходи в БГ. И разбираемо.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
преди 2 седмици
-4
Може да е истина, може да не е! Каката е разбрала, че интерес към нея няма и как да съобщи на драгите "почитатели", че никой не я бръсне за слива?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 2 седмици
-5
Нищо, ще отиде в Сизър Паласт! Там ще я приемат с разтворени обятия като певица не веднъж и дваж търкала паркета на Паласта!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени