Цветана Манева учителка на силиконки и миски! (Вижте кои красавици е учила на актьорско майсторство)

3610
29 Септември 2018, 14:00


Голямата актриса Цветана Манева, в последно време е обект хули и обожание, често дава напътствия в кариерата на някои от най-известните сексбомби у нас, научи HotArena.

Навремето когато прочулата се в първия сезон на Биг Брадър Стойка Пипирудата стана нейна студентка, в актьорските среди тръгна шегата, че Манева ще я учи не само да говори правилен български език, но и да пъшка без акцент. За Стойка професор Манева отсича: „Говори чудесно и се справя с актьорските предизвикателства“.

Сред ученичките на актрисата е и Мис Силикон Анна-Мария Чернева. Силиконката, която хората познават от сериала „София ден и нощ“, завърши Нов български университет в класа на Цветана Манева. На дипломирането й преди две години голямата актриса игра редом до Чернева.

Звездата на екшъна и сериалите Яна Маринова, която в колекцията си от отличия има и титлата „Мисис България 2004“, също е възпитаник на Цветана Манева. Красавицата признава, че от Цветана е научила един основен принцип – когато си заедно с някого да можеш да говориш не само на всички теми, но и да можеш да замълчиш.

Всъщност Цветана Манева отново стана една от най-обсъжданите личности у нас заради участието си в последния клип на Азис, където тя имаше задача да каже няколко социално  ангажирани думи. Акцентът обаче беше изместен от това, което иконата на киното и театъра казва, върху това че,     тя е заедно с икона на чалгата, пише „Телеграф“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени