Цветанка Ризова ПРЕЦАКА Мария Цънцарова и Жени Марчева? (Двете водещи бесни)

11 Август 2021, 17:00


Подъл номер извъртя Цветанка Ризова на колежките си Мария Цънцарова и Жеии Марчева. Водещата на „Лице в лице“ излезе в дълга ваканция, но в същото време предаването й не пада от екран. Заради политическите трусове в страната и факта, че парламентът няма да излиза в лятна ваканция, шефовете в Би Ти Ви решили, че няма как „Лице в лице“ да не се излъчва повече от месец.

 

Новината, че живите предавания ще продължат и през август, никак не се харесала на Цветанка Ризова, която тропнала с крак, че не може да остане без дьлгоочакваната едномесечна почивка. затова колежките й Мария Цънцарова и Жени Марчева набързо били командировани да поемат предаването.

 

Из коридорите на телевизията обаче усилено се говори, че двете били бесни на Ризова, тъй като заради нея си прецакват техните почивки. Мария ще бъде всеки ден на екран до 23 август, а след това до 7 септември Жени поема „Лице в лице“. После започва новият телевизионен сезон и Ризова отново ще се появи триумфално в ефир. Така Цънцарова и Марчева ще имат не повече от две седмици за отпуска, ако изобщо успеят да излязат заради сложната политическа обстановка, докато Цветанка цял месец ще го кара безметежно на морето.

 

В Би Ти Ви се шушука, че водещата на „Тази сутрин“ Марчева приела много тежко номера, който Ризова й погодила, и се зарекла, че няма да остави нещата така. На Цънцарова също не й било никак приятно, но проявявала по-голяма колегиалност и не демонстрирала чак такава злопаметност при подобни ситуации.

 

Самата Цветанка Ризова ще прекара целия август на почивка с новия си приятел, за когото „Галерия“ първа писа. Журналистката отново е на крилете на любовта с гаджето си Красимир Недев. По професия той е адвокати д вамата все по-често се появяват заедно на публични места.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени