Цвети Разложка пътува с гипс за награда

31 Май 2022, 15:00


Носителката на редица титли за красота Цвети Разложка отпътува със счупена ръка за Санкт Петербург, но това не й попречи да се представи в пълния и блясък. Хубавицата твърди, че макар от 18 април да е с гипс и за момент не е спряла работата си.

 

„Aз съм левичарка и дори за ден не спрях да работя, да карам кола. Надявам се скоро да махна гипса и да продължа с подготовката на седмото издание на международния конкурс „Лейди Юнивърс", на който аз съм собственик на правата за света", казва Цвети.

 

В Санкт Петербург тя бе поканена за жури на престижния конкурс INDIVА RUSSiA2022 и получи наградата „Дипломат красоты" и титлата INDIVА tourism 2022. „Пътуването до Русия беше приключение, предвид обстоятелствата с войната, но не е невъзможно. Имам предложения за втора корица на руско списание, а първата е на модното списание Indivа (models & queens). Освен досегашните работни партньорства успях да създам нови и с нетърпение очаквам дa се завърна за интервю в ChanelTv/ ЛенТВ24-Санкт Петербург, разкрива Разложка пред „Телеграф“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Wow
преди 8 месеца
-2
Mnogo krasiva!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени