Цвети Стоянова се кротна

31 Август 2017, 14:00


Топ гимнастичката Цвети Стоянова се кротна. Атрактивната брюнетка, която преживя повече от трудна година, след като едва не загина от падане от шестия етаж, спря с бурния живот, научи HotArena.

Родната грация, която оцеля като по чудо, напълно смени визията си и отново заприлича на нормално красиво момиче. След като се възстанови от множеството операции след падането от балкона, Цвети реши изцяло да промени живота си.

Тя прекрати отношенията си със своите приятелки от ансамбъла по художествена гимнастика. След това се изруси, започна да носи тонове грим и да обикаля по дискотеки и барове.

Сега Стоянова отново се върна към предишното си „Аз”–махна русия цвят на косата си, изглежда по-смирена и отново поддържа приятелски отношения с гимнастиките от отбора си.

Най-добрата й дружка бе адашката й Цветелина Найденова, но отношенията им се пропукаха сериозно.
„Не знам къде се пропука нашето приятелство–каза в едно от откровенията си Стоянова.

Не се сърдя за нищо. Даже съм й благодарна, че ми даде важен урок в живота.Както и много други хора, които ме оставиха в най-тежкия ми момент.

Те ми показаха, че никога не са били до мен. В болницата се борех за живота си, а след излизането си вече се борех с живота.

Трябваше да проходя, беше ми трудно дори до тоалетната да отида. Съмнявам се, че бих й простила”, казва още тя.

Сега двете правят всичко възможно, за да си затоплят отношенията. И Цвети е склонна да прости на бившата си съотборничка миналото.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени