Д-р Паньова, зашеметяващото олицетворение на дързост и красота, с пореден приз (Снимки)

07 Юли 2020, 13:33


Д- р Полина Паньова бе отличена с  приза в раздел „Бизнес и красота“ на годишната церемония по раздаване на наградите „Lifestyle Awards 2019“. Престижната статуетка тя приема като  признание за труда си и стимул да надгражда постигнатото.

„12 години от живота си прекарах далеч от България. През 2020 г. се завърнах в родината си, заредена с оптимизъм и желание да работя тук. Считам, че всичко, което съм инвестирала в собственото си развитие, усилията, които съм, положила започват да дават плод. Тази награда е за България , която обичам с цялото си сърце и душа ! България е страна, в която при истинско желание, може да се развива успешен бизнес“, каза от сцената на „Lifestyle Awards 2019 красивата  д- р Паньова.

На пищната церемония тя блестеше в ослепително елегантна рокля в черно и златно, ушита от „Estrella Couture“ специално за случая.

Това не е първото признание за красивата Полина. Тя е горда носителка на титлите „Мисис България 2018“ , „Мисис Интелигентност 2018“, „Мисис Свят Трансконтинентал 2019“ от световния конкурс, който се проведе в САЩ.

Амбициозна лекарка, която е зашеметяващото олицетворение на дързост и красота е експерт по естетична медицина, член на „Американската асоциация на дерматолозите“ и единствения български учен взел участие в  разработката на НАСА  за  революционния  Анти Ейдж  уред.

Д-р Полина Паньова е Главен лекар е на „Skin Professional България“ -  официален вносител на луксозна професионална козметика от Израел (Skin Professional Dead Sea Cosmetics).

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:))))
преди 2 години
0
Кухи"титли".Да се чуди човек как и Тоца не участва.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хихо
преди 2 години
0
Коя е тази баба яга и защо сте я показали
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Aма
преди 2 години
0
вие сериозно ли....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени