Д-р Полина Паньова и НАСА борят стареенето на кожата с уникален дивайс

988
01 Декември 2019, 11:59


Уникалното устройство CLEREL вече е на пазара, съобщава д-р Полина Паньова, главният лекар на „Skin Professional Bulgaria“ за България и Европа.  Революционният дивайс против стареене се предлага със значителна отстъпка до 11 декември, допълва красивата лекарка. Интересен е фактът, че носителката на титлите „Мисис България” и  „Мисис Трансконтинентал” заедно с учени от НАСА участва в създаването на CLERELв Израел, което е сериозно признание за професионалните качества на д-р Паньова.

Съоръжението представлява нова ера в естетиката - създадено с цел да се използва у дома, удобно и лесно, но уникално ефективно.

CLEREL е устройство, с подмладяващ ефект, въз основа на инфрачервен спектър на светлината, безопасно, неинвазивно, стимулира производството на колаген и еластин. Клиничните изследвания доказват, че клетките започват да се делят с около 150 - 200 % по - бързо. Червената светлина с дължина на вълната 633 нанометра се абсорбира в дермата, инфра червената светлина с дължина на вълната 830 нанометра ревитализира клетките и синята светлина с детокс и противовъзпалително действие.

От фини до силно изразени бръчици, депигментация и разширени пори, както и белези са в състояние да изчезнат до напълно възстановяване на младият вид на кожата.
89 % от доброволците след една седмица използване имат изравняване тена на лицето, след около 4 седмици, 91 % виждат изглаждане на бръчиците.
Първият месец се препоръчва използване три пъти седмично, поддържаща терапия - веднъж седмично.
Постига се загряване на кожата от около 42°С.

За поръчки използвайте за отстъпка от 100 $ кода : POLINA

www.clerelskin.com

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени