Д-р Полина Паньова стана главен лекар на Skin Professional Bulgaria

1214
04 Октомври 2019, 15:01


Д- р Полина Паньова – доктор по дерматология, ендокринология и специалист по контурна пластика е главният лекар на „Skin Professional Bulgaria“ за България и Европа. От месец фирмата има филиали в София и Варна, но в САЩ  и Израел се радва на изключителна популярност от 12 години.

Лабораториите  „Skin Dead Sea“  са специализирани в производството, разработването и маркетинга на продукти за естети. Компанията се фокусира в използването на минерали от Мъртво море, аква и натурални съставки, в уникален производствен процес, за подобряване на състоянието и структурата на кожата.  Любопитна подробност е, че Skin Professional Bulgaria има специална технология на получаване на сулфатиронов полизахарид от морски микроводорасли.

„Моята задача като главен лекар е да  обучавам лекари, козметици и пластични хирурзи  да изберат най-доброто за своите пациенти и как да работят с продуктите. Предстоят много семинари и курсове, на които ще преподавам на тези специалисти“, споделя д-р Паньова.

Освен това тя ще има приемни часове за консултации или индивидуално обучение.

Скоро Skin участва в „Арена на Красотата 2019“, където представи  иновативната професионална израелска козметика. В Skin Professional Bulgaria на 27, 28 и 29 октомври 19 г. ще се проведе безплатен курс за козметици в град София, бул. "Климент Охридски" 6 Д.

Д-р Полина Паньова има впечатляваща професионална биография.

З
авършила е медицина с медал и пълно отличие Виницкия национален медицински университет „Николай Пирогов“ в Украйна. Завършва клинична ординатура, ендокринология и специализира дерматология. Специализирала е пластична хирургия всяко лято, в продължение на пет години, в Никозия Кипър.

Около името на Полина Паньова се заговори и през лятото на 2019г., когато тя грабна титлата „Мисис Трансконтинентал“ в престижия  международен конкурс, който се проведе в Атланта, щата Джорджия. Красивата лекарка не се явява на конкурс за красота за първи път. Миналата година тя печели „Мисис България Трансконтинентал“.

Живее  дълги години в Украйна, но се с огромното желание да се развива като специалист именно у нас. Полина е горда майка на двама сина.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени