Дадоха на Преслава учебник по механика! Певици разписват книги за късмет

03 Май 2022, 16:00


Феновете на фолкдивата Преслава определено са изключително изобретателни, щом успяха да я сюрпризират по време на последното й участие в култов столичен клуб, когато на сцената едно момче й връчи учебника си по механика.

 

Първоначално звездата на „Пайнер" бе изненадана за какво точно й е учебното помагало, но момчето побърза да уточни, че иска автограф от нея, защото на следващия ден има изпит и е категоричен, че ако любимката му се разпише, това ще му донесе късмет и ще получи по-висока оценка. Тя угоди на своя почитател и му пожела късмет, след като на сцената даде заветния подпис. 

 

"Другия път донесете някакъв учебник по музика, да разбирам какво пише вътре, че сега гледам неразбиращо тези формули", смееше се Преслава, докато разлистваше учебника на своя фен.

 

Няколко седмици по-рано и нейната колежка Галена бе помолена да се разпише на учебник за късмет. Тя също се поинтересува от съдържанието и с ужас установи, че става въпрос за физика, а тя имала слаби оценки по този предмет, пише „Телеграф“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени