Даяна Ханджиева била танцьорка в клуб

https://hotarena.net/laifstail/daiana-handjieva-bila-tanciorka-v-klub HotArena.net
Даяна Ханджиева била танцьорка в клуб
В центъра на любовните драми тази година във Фермата е актрисата Даяна Ханджиева, видя HotArena.


След като завъртя главата на иначе сгодения фокусник Данчо, красавицата се намърда в леглото на пилота Петър. Макар да не е била интимна с никой от тях, поведението й предизвика яростен гняв у голяма част от зрителите. Някои дори предположиха, че любовните й вълнения са плод на много добра актьорска игра и няма нищо общо с естествените й вълнения. 


Още при влизането си във Фермата Даяна призна, че изживява тежък личен период заради любовни проблеми. Актрисата изпаднала в депресия след като баскетболистът Кристиян Ставрев й изневерявал след 2-годишна връзка. Тъкмо разочарованието накарало Даяна да влезе във Фермата. Именно заради това мнозина заподозряха, че флиртовете с Данчо и Петър са само за пред камерите й, а целта е с флирта да дразни бившия си приятел. 


Твърде упорити са и слуховете, че Даяна не е приклкючила окончателно отношенията си с Кристиян и двамата продължили да се виждат и след излизането й от Фермата. Сърцеразбивачката произхожда от скромна фамилия. В семейния апартамент навремето живели 6 души - Даяна, родителите й, по-малките й брат и сестра и баба й. Никой в семейството не е актьор и не били съгласни с избора й. Затова тя записала \"Реклама\" в НБУ. 


Докато следвала, използвала летата, за да работите на бригада в САЩ, където ходи три пъти. Работела винаги на две места, като дори е припечелвала като танцьорка в нощен клуб. \"Винаги съм била с дрехи, танцьорка не означава непременно полугола\", обяснява тя, пише Галерия. 

12 Коментара

Азз

преди 3 години

Тази е такова мръсно курвенце, че няма накъде! Неначесала се! Ама много държи хората да не я вземат за крастава! На майка си ли се е метнала такава, на баща си ли-не знам! Но със сигурност не е повод да се гордеят с нея, а напротив!

Коментирай

абе,

преди 3 години

Стига сте яли задника на Даяна.Тя е свобидна.Изкарахте я най-черната у формата,а злата Надка черната прашка и неандерталката Мара-две омъжени жени с по две деца се въргалят с гвардейчето в кревата.Мара масажира готвача,като изхвърча заточи лиги по Пешо.Все е върху един от тях/Калоян и Петър/ да ги масажира.И нея я масажираха 3ма фермери наведнъж.Ама "честна".А ДанЮ Жалкия изложи годеницата си пред цяла България-вода"ненапита", дъртия спаружен коцкар.

Коментирай

Азз

преди 3 години

Свободна е да-свободна е да се излага! Хахаха. Нали уж приятел си имаше навънка? Или и той трябва да ѝ влезе в положение, че все е неначесала се? Щото ако не я разбере няма да ОК, пък тя нали много държи все да ѝ е ОК! ХАХАХАХ

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Фокустникът се изживява като бохем-сваляч,а го треснала кризата на средната възраст.Вече не е и смешен,злобна душица крие-ще връзва фермерите с въже.Алоооо сульооооо,Камелия ако ти е търпяла простотиите не значи,че и други жени ще ги търпят.Същата лепка и досада е като Куку Ванче-лика прилика са си.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Тази пчеличка въртиопашкова бая се закопа в това предаване. Всички станахме свидетели на това, колко лъжлива и объркана е тя. Не знам кой нормален мъж би св захванал с жена с псевдопрофесия, която клони към 30, не знае какво иска и предствата за света и за мъжете и е толкова объркан като на надрусан наркоман.

Коментирай

Ману

преди 3 години

Фокусника изложи и нарани годеницата си ужасно гадно, какво очаква от даяна, както гадно постъпи той с жената до себе си така гадно постъпва и с него друга жена... В живота няма нищо случайно.. Всичко се връща.. А даяна е една егоцентричнаа повърхностна перушана... И на нея ще и се върне Бог винаги ни показва как и къде сме сгрешили.. От личен опит го знам

Коментирай

ами,

преди 3 години

Бъди спокоен, с тебе няма да се захване.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Опазил Господ!

Коментирай

1

преди 3 години

долно курве...

Коментирай

/////

преди 3 години

долно курве е дъщерята/сина/ на майка ти....

Коментирай

....

преди 3 години

мръсна долна парантия.....и много куха ама многоо

Коментирай

А,

преди 3 години

По -кухи са Куку Ванче/не знае кой е Васил Априлов/,плейЛейката с гумените джуки,Дана скандалджийката и Мара неандерталката.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.