Даяна Ханджиева след Фермата: Чувам се с годеницата на Данчо, близки сме! (Вижте какво разкри за живота си след шоуто)

3490
15 Декември 2020, 14:38


Даяна Ханджиева е актриса, родена е на 6 август 1993 г. в София. Завършила е 73-о СОУ "Владислав Граматик", както и реклама в Нов български университет. Кръстена е на принцеса Даяна, но първите часове след раждането си носи името Катерина, на баба си, узна HotArena.


Решава да тръгне към актьорството на 15 г., а пробивът й идва със сериала "Скъпи наследници". Известно време е на бригада в Щатите, където работи като разносвач на пици и в нощен клуб. Тази година й донесе едно голямо предизвикателство, в което се спусна с много хъс и чар – "Фермата 6". За емоциите, приятелството и любовта тя говори откровено в интервю за България днес.

- Даяна, Ваня спечели "Фермата 6". Тя ли е най-категоричният победител според вас и за кой от четиримата финалисти бяхте вие?


- Ваня си заслужи победата не само на арената, но и с чистота и добротата, които излъчва. През каквито и трудни моменти да минаваше, тя се опитваше винаги да бъде "хепи". Аз лично се двоумях между Калоян и нея, но гласувах за Калоян. За мен той си остана най-достойният участник.


Отпаднахте на крачки от финала, какво е това, което не видяхме от вас във "Фермата"?


- Оказа се, че зрителите не са видели доста неща, които показах там. По телевизията се вижда само 1 час от всичко, пък ние бяхме заедно 24 ч. Имаше много работа, много разговори с фермерите, та дори и среднощните разговори с Йордан щяха да покажат чисто приятелската част и нямаше да има толкова заблудени хора относно отношенията ни.


Кой беше най-трудният ви момент вътре?


- Трудно стана към края, когато липсата на най-близките ни хора започна да се чувства осезаемо. Тогава и с Йордан трябваше да държим по-голяма дистанция, което ме натоварваше, тъй като той ми беше отдушникът и успокоителното вътре.


С повече приятели или врагове излизате от формата?


- Със сигурност с повече приятели. Извън формата нещата вече са много различни. Всички се опитваме да си запазим приятните спомени. Предаването ни даде нещо уникално, което много малко хора имат шанса да преживеят. Въпреки всички дрязги оставаме много сплотени фермери. Йордан ми е най-близкият дори отвън, но поддържам много топли отношения с Милена, Кустев, Мария, Хепи Ванче.


Ваня е един от хората, с които бяхте близка, но след като се сближихте с Петър, тя почувства предателство. Към днешна дата изгладихте ли нещата?


- Вътре може би стана някакво объркване. Преди вечерята с Петър лично я попитах дали има проблем с това. Тогава ми каза, че не е влюбена в него и не знае защо всички мислят, че имат нещо общо заедно. Навън нещата са много по-уталожени, не сме изолирани, вече си говорим. Тя е по-спокойна, аз също и сме в прекрасни отношения.


Беше ли роля тази бърза метаморфоза у вас, която дори фермерите не възприеха - прехвърлянето ви от Йордан към Петър?


- Не е било чиста роля, но беше някаква стратегия. Защото като приятел виждах, че моят най-близък човек вътре потъва и аз трябва да му помогна. И прехвърлянето ми така рязко и внезапно към Петър беше заради желанието ми да ударя метафорично шамар на Йордан, за да се сети какво е обещал на годеницата си и да се усети, че тези негови емоции към мен не са приятелски. Трябваше просто да го събудя, и то доста грубо. Днес с Йордан сме в най-прекрасните си възможни отношения, той вече се успокои, защото вътре във "Фермата" емоциите са умножени по 100.


Съжалявате ли, че отношенията с Петър не се получиха?


- Той е мъж, който си заслужава, но просто химията ни не се получи там. То се усещаше още в началото, че не сме един за друг. След като 2 месеца не сме осъществили контакт, а се случи накрая, със сигурност нещо не е било както трябва. Той е млад, красив мъж с глава на раменете. Флиртът там беше много приятен за момента, но никога не съм си представяла, че това нещо може да излезе извън предаването.


Казахте, че влизате във формата, за да изясните отношенията си с тогавашния си приятел. Какви са днес взаимоотношенията ви?


- Той много порасна, може би аз вътре съм го прекарала през много катарзисни моменти и вероятно благодарение на тях той израсна като човек. В момента и двамата достигнахме до нивото, в което можем да преодолеем цялата болка, която сме си причинили. Днес сме в прекрасни отношения.


Чувствате ли вина заради развоя на връзката с Йордан и годеницата му Камелия?


- Камелия е изключително интелигентна жена, която след първоначалния шок и емоции е осъзнала позитивите, които й носи цялата ситуация, и се е възползвала максимално от тях, за което я адмирирам. Дори в момента с нея сме в добри отношения и се чуваме често. Всичко е изгладено, никой не мрази никого.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тото
преди месец
-1
От тази жена бях във възторг. Красота и интелект е рядко срещана комбинация. Беше ми фаворит във фермата. Впоследствие се превърна в най - противният ми участник. Абсолютен нарцис и егоист, безцеремонна и безпардонна към чувства и емоции на околните хора. Не може заради собственото ти его да подранваш чувствата на мъж, който е толкова глупав да зареже годеницата си и после като мръсен парцал да го зарежеш, за да се хвърлиш на друг и после да обясняваш по медиите, че това било актьорска игра и доказвало таланта ти...Така, глупаво оФцо, не се прави, не се репетира с хорските емоции и чувства. Актриса ти никога няма да бъдеш. Липсва ти огън, енергия и страст. Ще си останеш мънкащо същество с претенции по - големи и от тези на изпечени златотърсачки. Мъжът задължително трябвало да бъде красив, да можел да танцува...Ало за моден аксесоар ли ще го ползваш този мъж, пък и финансово обезпечен да бъдел ......отврът душевно нечистоплътна жена. P.s и излез от живота на този глупак Данчо, не му проваляй..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди месец
0
То пък Даньо Жалкия един ''мъж''.Коцкар и годеницата му развалила семейството и той предпочел личния си сърбеж пред детето си със здравословни проблеми.А Петър Нарциса е тегав мъж,егоцентрик.Него само Антония Косъма ще го води за носа и той даже няма и да се усети.
.........
преди месец
-1
Тази вече я ракостиха жълтурските медии.Омръзна едно и също да дъвчете.Интересно защо нищо не пишете за "бизнеса" с просяци на родителите на Борислав?Или е нормално за вас да се богатее от просия.Боби е бил на 30г.по времето на журналистическото раследване и бил "шокиран" от разкритията."Повервахме" му,че незнаел...строителната му фирма е регистрирана 2015г.точно в годината на разкритията,че баща му е един от тарторите на просещи цигани в Швеция.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
v
преди месец
-2
малка шарвантия каквато е във живота...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иво
преди месец
-22
Изключително красива жена! Освен това е интелигентна, почти всички игри, които бяха за акъл ги спечели. Добра е, неконфликтна, не видях злаба в нито един момент.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди месец
-2
Че е красива в лицето спор няма. Но има много мъжки белези, кострукцията на тялото и е мъжка, рамената са и много широки за фина дама, има силно изразена адамова ябълка като на някой мъж грозник-чекиджия. И като махне грима и си върже косата, като се видят тези щръкнали уши в миг и малкото и красота изчезва. Ако имаше поне малко акъл нямаше да се забърка в подобна каша и да разваля семействата на женени мъже. А за фотогеничната и памет всеки с малко тренировки може да постигне. Това не е знак за интелект. А на историческите въпроси най-многото и верни отговори бяха три от пет и взимаше имунитети, защото конкуренцията беше ултра зле, а не защото тя и добра. Единственият, който беше подготвен на тема история беше Митака, но той е от друго дърво дялан.
Axz
преди месец
-1
Аха, я да питат някой от тия, за които твърди, че е в прекрасни отношения, какво мисши за тая въртиопашка?! Иначе то за Дидка всичко е ок....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди месец
0
Камелия влезе да се изложи също.Никакви позитиви не и е донесла цялата ситуация.Просто хората досега не знаеха,че тя е развалила семейството на фокусника прескачаш от клон на клон.Е,вече знаят.Получи каквото и тя заслужава-телевизионно унижение от коцкаря.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста
преди месец
-1
ДаянО с тези захаросани приказки може да омаеш само Даньо Жалкия. Аудиторията на предаването много добре те разбраха що за "птица" си.Излез вече от този пубертет,на 27 г.си все пак.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди месец
-1
Ах пчеличке.... Ками, пази се от такива женички, че както имате добри отношения и цуни гуни, така ще ти вкара мъжа в леглото си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени