Дъжд от печалби в обединената бонус игра 4 Jackpots на игрални зали WINBET

13 Май 2022, 13:43


София, 13 май 2022 г. – Печалбите в три от четирите джакпот нива в обединената бонус игра 4 Jackpots на игрални зали WINBET бяха спечелени в тегленето тази седмица. Най-голямата от тях, 100 000 лв. от джакпот ниво Пика отиде при късметлия от София, който се е забавлявал в игрална зала WINBET Младост.

 

Друг щастлив клиент на игрална зала WINBET Плиска в София спечели сумата от 30 000 лв., което бе джакпотът натрупан в ниво Купа, а клиент от Враца бе зарадван с джакпота от ниво Каро на стойност 7 500 лв. 

 

Това бе и най-голямата обща сума на наградите, спечелена в рамките на едно седмично теглене в обединената бонус игра 4 Jackpots oт нейното начало на 1 април 2022 г.

 

За тегленето на печелившите през следващата седмица, джакпот ниво Пика ще бъде отново 50 000 лв., на ниво Купа ще бъде 10 000 лв., на ниво Каро - 5000 лв., а натрупаната сума на ниво Спатия е вече 4000 лв.

 

4 Jackpots е наградна игра, в която участват активните клиенти на избрани зали WINBET в цяла България. Джакпотната система на играта има четири различни по стойност суми за печелене – пика, купа, каро и спатия, като ниво пика е с най-голяма стойност, а ниво спатия с най-ниска.  

 

Клиентите, които изберат да се забавляват в игрални зали WINBET, печелят талони за участие в разпределението на печалбите в играта, което се провежда всяка сряда от 22:00 ч. във всички участващи в промоцията зали на WINBET в страната. За да могат да спечелят награда в играта, собствениците на печелившите талони трябва да присъстват в игрална зала на WINBET по време на тегленето. 

 

Пълна информация за правилата и условията за участие в играта 4 Jackpots е налична в игралните зали на WINBET в цялата страна.

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени