Дамян станал диджей на майтап

17 Март 2023, 17:00


Да си шоумен не се учи, разкрива Савов

Култовият диджей Дамян влиза в бизнеса напълно на майтап, разкри пред Телеграф самият той. Малкто хора знаят, че една случайност го превръща в най-популярния шоумен у нас.

Спомня си, че след като се уволнил от казармата, негов приятел имал заведение. Често ходел при него. Една вечер диджеят просто не отишъл на работа. Дамян Савов бил там. „Аз съм меломан от малък, имах в колата 30-40 касети с музика и му предложих да помогна. Той нямаше много избор в онзи момент. Качих се и започнах да пускам музика. На тях им хареса начинът, по който водя, и парчетата, които бях подбрал, и така си намерих първата работа след казармата. Човек, когато се уволни и се хваща да работи, първото което му изпадне, при мен се получи на майтап и пълен късмет, че това ми се удаваше“, спомня си той.

Да си шоумен не се учи, това е нещо, което трябва да ти е дадено – талант, а той го носи и така повече от 20 години успява да забавлява хората с музиката и ораторството си.

Музиката има централна роля в живота му. Разсъждава, че ако не беше влязъл в шоубизнеса, най-вероятно щеше да стане треньор по плуване или полицай. Като дългогодишен плувец става два пъти национален и пет пъти балкански шампион. От друга страна, баща му е дългогодишен служител в системата, а брат му е проф. д-р на науките по Национална сигурност.
Професионалната му кариера тръгва в друга посока. Вече 26 години той се грижи за доброто настроение на много българи. Самият Савов споделя, че винаги е с усмивка на лицето и че тайната на дълголетието се крие именно в това да си щастлив и в добро настроение винаги.

Един негов ден минава динамично – става по обяд, един душ, кафе – задължително, и задачи. Въпреки че не всеки ден има работа, през нощта споделя, че режимът му е обърнат и трудно успява да си легне преди 4 сутринта.

Със своята половинка Ваня са заедно от 15 години. Любимото му време е с нея и тогава истински си почива.В момента Дамян подготвя три музикални проекта, които според него ще бъдат ударни. Не иска да издава с кого са, но са с известни изпълнители.      
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста на чалгата
преди 2 седмици
0
Отвратителен турбо чалгаропитек.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени