Данъчнъчните погнаха бабата на Мартина на Слави, нищят милионите на старицата

4534
21 Април 2016, 16:00


Пенсионерката Ана Мишева била натопена от завистливи съграждани от родния си град Левски не само пред данъчните, но и пред варненските МВР и прокуратура научи HotArena.

Милионерката баба Ани Мишева е родом от Левски. Произхожда от обикновено, почти бедно семейство. Бащата е сервитьор, а майката е санитарка в болницата. Работила е на различни места като деловодител и счетоводител, пише "Уикенд".

В  края на 1999 г. тя изведнъж става милионерка. Купува апартаменти във Варна, етаж от къща до хотел „Черно море”, няколко магазина, вила, апартамент в София на Мартина и леки коли. Започва да живее на широко. Внучката разпространила из София, че всичко това е купено с парите от печалбата от тотото, която пазила в тайна, защото се страхувала от отвличания и рекетьори. Баба Ани пък разнася из Варна, че всичко това е придобила от реституция и по наследство.

Съгражданката на баба Ани, подала сигнала,  била провокирана от многобройните публикации в медиите, че Мартина, която преди година разби сърцето на най-желания ерген у нас, е милионерска наследница благодарение на баба си. Бившата балерина била родена под щастлива звезда и винаги се е радвала на лукс и разкош, тъй като през 90-те баба Ани ударила джакпота от тотото. Сумата е била в размер на 3 053 468 лв., но тъй като имало трима спечелили, те си поделили по 1 млн. лв. Семейството обаче запазило в тайна този факт цели 12 гоини, за да си нямат неприятности с изнудвачи и престъпници. Така опазили тайната дълги години, а съседите им все се чудели откъде са се сдобили с толкова имоти.

Като всяка българска баба, Ани безгранично обичала внучката си и задоволявала всяка нейна прищявка. Кратка справка в имотния регистър показва, че официално 83-годишната старица притежава наследствен имот само в родния си град Левски. 31-годишната Мартина е собственик на имоти в София и в морската столица.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени