Данчо Караджов иска да е като Лили Иванова

833
23 Септември 2021, 13:21


"Защо и аз да не съм като Лили Иванова? Защо е този хейт по нея, не разбирам. Ето, догодина ставам на 70 и не мисля за оттегляне от сцената, в никакъв случай. Ще правя концерти, докато хората кажат: „Стига!“.

Докато публиката има интерес към мен и група „Сигнал“ ще се занимаваме с това, което правим. Точно в този контекст съпругата ми постоянно се шегува с мен се и ми казва: „Ти Лили Иванова ли искаш да допълниш?“  И наистина - защо да не я догоня? Какво лошо има? Та тя не е единствената действаща  певица на тези години. Ето и Кирил Маричков е наше 76-77 години и още прави песни."

Така обяснява присъствието си на сцената големият Данчо Караджов.  Според него в България имаме лошо схващане за музикантите, щом навършат определени години и вече са стари и трябва да слязат от сцената.

"По света не гледат на възрастта като порок. Ето Том Джоунс и музикантите от Ролинг Стоунс са на години, но още има концерти и са много желани. Фронтменът на Сигнал споделя, че в момента не слуша никаква музика, защото по думите му това, което се прави не му харесва. "Къде са майсторите на перото като Живко Колев, Мишо Белчев и Сашо Петров - никой от новите не ги кани. Днешните най-много да наредят някакви тъпи думи - не може така, съвременната музика загубил душата си, защото всичко се прави на компютър“, каза Данчо Караджов цитиран от „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени