Дани и Алекс Петканови се разделят (Хитрата манекенка си купила апартамент само на свое име)

https://hotarena.net/laifstail/dani-i-aleks-petkanovi-se-razdeliat HotArena.net
Дани и Алекс Петканови се разделят (Хитрата манекенка си купила апартамент само на свое име)
Даниел и Александра Петканови са се изпокарали точно преди Коледа. За това признаха те в сайта за споделяне на клипове Ютюб, където публикуваха потресаващо едночасово видео. Там семейството надълго и нашироко разказа за проблемите, през които преминава. Лудия репортер и манекенката уж мислеха за второ дете, а сега се оказва, че са пред развод. Ситуацията е реална, те наистина са в обтегнати отношения, научи „Уикенд” от близки приятели на двойката.

Петканови твърдят, че отношенията им са обтегнати от месеци, но конфликтът им ескалирал малко преди светлия празник Рождество Христово. От откровенията им в мрежата става ясно, че скандалите им са основно за финанси. Това не е първата разлъка на двойката – преди 3 години те се разделиха заради изневяра на Александра, но след публичния сеир се събраха и ожениха в риалити шоуто „ВИП Брадър”. Сега обаче проблемът не е свързан с емоционална или физическа измяна, а е още по-банален – за пари.

Положителните емоции след сватбата на Петканови бързо се уталожили и скоро битовизмите казали своята тежка дума. Александра започнала да упреква мъжа си, че не изкара достатъчно пари, че не е амбициозен като нея. Манекенката се ядосвала, че в последно време печелела повече от съпруга си. Тя работи като модел и инфлуенсър, трупайки апетитни суми в банковата си сметка, но известността я застигна, след като се омъжи. Преди това имаше изяви като рекламно лице, ала изобщо не беше толкова търсена и високоплатена. Скандалната й връзка с Петканов обаче й донесе широка популярност и вече има близо половин милион последователи в инстаграм.

От друга страна, Даниел упреквал жена си, че е работохоличка, че е болно амбициозна, че не отказва професионални предложения. По думите му тя трябвало да има „цедка” и да отсява най-стойностните оферти. Риалити звездата от Благоевград рекламира всичко – от памперси и дрехи до наргилета. „Моделството е до време! Няма да съм вечено млада и красива. Ако сега на работя, то кога?!”, оправдава се Александра.

В ябълка на раздора и кулминация на скандала се превърнал апартамент в столицата, който хитрата Александра искала да купи с лични средства и да запише на свое име. Семейството живее в къща на 25 км от София и красавицата се оплаква, че е доста неудобно за нея всеки ден да изминава това разстояние. Тя имала желание да си вземе жилище в големия град и да го ползва за преспиване, когато се налага да става рано или да работи до късно.

Даниел обаче не бил съгласен. Той недоумявал защо жена му иска да запише имота само на нейно име. „Нали сме семейство?! Всичко трябва е общо, апартаментът беше обща мечта! Александра е егоистка! Предложих й да изчакаме малко, докато събера нужните средства, за да се включа финансово в покупката, но тя не ме слуша. Наумила си е, че трябва да се случи точно сега и не иска да чака, иска жилището да си е само нейно! Изтеглила е кредит, без да се съобразява с мен!”, коментира Лудия репортер.

Прави впечатление, че почитателите на двойката застават предимно на мъжката страна и изразяват мнение, че манекенката е станала прекалено меркантилна и самовлюбена. Други обаче я подкрепят. „Петканов те направи известна! Преди да се хванеш с него, никой не знаеше коя си, а сега се правиш на интересна!  „Даниел все още е влюбен в жена си, но тя в него - не! Мисли само за собствения си интерес, а не за общото благо!”, „Сашка не планира дългосрочно живота си Даниел! И правилно!”, „Не ви е срам! Занимавате хората с драмите си, за да си вдигате рейтинга!”, коментират интернет потребители.

Риалити звездите признават, че посещавали семеен терапевт, за да се опитат да изгладят противоречията, но безуспешно. Така стигнали до извода, че е е най-добре да се разделят. Александра искала мъж, който да е по-богат от нея, да е по-амбициозен, да я води напред в живота. Даниел пък вярвал, че животът е непредсказуем и не се знае как ще се завърти колелото на съдбата в бъдеще. „Сега се чувстваш силна, защото изкарваш повече от мен, но утре може и да не е така. Утре може аз да изкарвам повече! Съпрузите трябва да се подкрепят и в добро, и в лошо! Би трябвало да вървим заедно!”, категоричен е Петканов.
По всичко личи, че манекенката и бащата на сина й не успяват да се разберат и да постигнат консенсус. В продължение на седмици те не си обелвали и дума, разминавали се в дома си, а напрежението помежду им можело да се разреже с нож. Дали обаче ще се стигне до официален развод още не е ясно. Възможно е двойката да преосмисли решението си в името на детето си – малкия Габриел, който в края на януари ще навърши 2 години, писа Уикенд.

47 Коментара

Една

преди 3 години

Какво и харесват на тая баба Яга с тънки злобни устни и гърбав голям нос? Хубаво тяло имат много момичета, но когато в главата си звяр, е страшно. Тази нито с красиви черти, нито с идлъчване може да се похвали. А мъжа и изобщо не си струва да го коментирам-още по-ужасен от нея. Защо ни се натрапват такива елементи без никаква стойност?

Коментирай

Антония

преди 3 години

Преиначавате казаното от Даниел - той иска да чака цените на жилищата да паднат, за което няма гаранции. И не иска да теглят кредит и като цяло я обвинява, че прекалено много мислела за бъдещето. Тя си каза, че иска да има покрив над главата, защото къщата, в която живеят е на неговите родители. Той не е съгласен да купят заедно сега, не е съгласен и всеки от тях да си купи по отделно, вероятно, за да си остане зависима от него и неговите родители. Както тя самата каза "Италианецът нищо не ми купи, останаха ми само спомените", явно си е научила урока и не иска да остане на улицата.

Коментирай

баба гуси

преди 3 години

да мре курвето македонско

Коментирай

Mer

преди 3 години

Алекс е изключително красива жена, природно! Има вроден чар и класа. Обсъждайте й носът до утре,вие злобни и примитивни седнали пред клавиатурата креатури, по-хубави и умни нямада станете! Отричайте, осъждайте, чернете, задавете се! Всичко се връща двойно към вас.

Коментирай

1

преди 3 години

Abe dvoino,po 100 da gi zastigne zlonata i prostotiqta im...aleksandra e strahotna

Коментирай

hehe

преди 3 години

петканов се прави на луд, но е изключително хитър и манипулатвиен. Вече знае как да настрои хиляди малоумници срещу едно момиче, сега явно пак е опрял до тях. По-добре е момичето да си има нещо сигурно, щото тоя паразит, докато уж чака да се случи чудото и да започне да работи като нормален човек, спокойно може пак да я извърти. И въобще не трябва да се изтъква колко известна уж я е направил, защото пусна снимката с пръстчето с единствената цел да я смачка и унижи. Александра сама се справи със ситуацията и се измъкна, затова сега е известна.

Коментирай

Иван

преди 3 години

Реклама и внимание, и двамата са готови на всичко за повече последователи!

Коментирай

Vip

преди 3 години

Вип Брадър ще помогна пак да ги събере спокойно хахахаха. То си личи че не го обича, а защо аджаба си направиха това дете тцттцтц

Коментирай

hhhhhhhh

преди 3 години

Ама нормално ли е да си плащат за статии, бееееее? Кой ги знае тея?! Селяндури дошли в София да лапат пишки срещу слава и комак хляб! АЙДЕ ЧИБААААААААААААААААААААААААААААААА. Че и са си повярвали, че са много значими и някой ще отдели време да прочете 100 реда "новини" за тях. Оф, бе Божеееееееееееее.

Коментирай

О-о-у, възмутения,

преди 3 години

Направи още едно кръгче с метлата, дано се успокоиш от тия "ненормални селяндури", за които ТИ доброволно четеш и пишеш...

Коментирай

hhhhhhhh

преди 3 години

Селска пръчко, не съм прочел и ред от статията. Да бяха 3 реда, незначими като самите тях, можеше и да ги прочета. С мен не се опитвай да спориш - няма да ти се получи.

Коментирай

4

преди 3 години

Аз пък мисля като нея.Познавам не малко жени, които са купували общи жилища с мъжа, давали са всичко за семейство и накрая на мъжа му става скучно, започва да се държи гадно с жената и си намира любовница и тя няма къде да отиде.Хубаво си е една жена да си има нещо лично свое и да знае, че ако стане нещо може да отиде там.А мъжа и тази къща ще си я наследи и ще си е лично негова.По-скоро ми се струва, че него го плаши това да знае, че тя става независима малко или много, а нея я плаши това да не им се прецакат отношенията и тя да няма къде да отиде.

Коментирай

hehe

преди 3 години

ама това зъбатото е от софия. пък и ти си пример, че и в софия има селяндурки :)

Коментирай

hhhhhhhh

преди 3 години

От София съм АЗ. Такива като това зъбатото и Марияна Попова, които като са се родили, кварталите им са били села около София, не ми ги минавай за софиянци. "Центъра" са го видели за първи път на 18 години. Големите софиянци. Ама, с фенове на прости хора, мога ли да споря?! Само като ви видя идолите ми става ясно за вашите ниво и капацитет.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Бивш комунист и бивша ***** няма. На Дани това след тези пръстчета и самолетчета отдавна трябваше да му е ясно. Явно не си е научиш урока и се забърка с това недоразумение и създаде нов живот, който ще страда от номерцата на майка си и на наивността и глупостта на баща си. Жалко, за всичко това е виновен Дани. Има много красиви и скромни момичета в България, които щяха подобаващо да оценят на Дани добрината и дащността.

Коментирай

Дани

преди 3 години

Щи ибъ майкати благоевградска рогата са ми като на благороден елен

Коментирай

hehe

преди 3 години

ти си моят идол :))))

Коментирай

шани

преди 3 години

куродържачка

Коментирай

Динев

преди 3 години

Тая съм я ебал шундата и миришеше на леш

Коментирай

хм

преди 3 години

Колко жени са обвинявани, че са курви, а всъщност търпят до себе си някого, който не желае да бъде динамичен, да вървят напред като двойка и дори умишлено се опитва да ги свали на своето ниво, понеже завижда или просто за да се почувства мъж. Аз много се изненадах, че тя се върна при него след публичното унижение, което той й спретна. Може би парите от шоуто й повлияха. Внимавай, Алекс, веднъж щом са те унижили, като нищо пак ще го направят. И да, в такава ситуация е добре да имаш нещо изцяло свое. Но май истината се оказа фактът, че веднъж счупи ли се вазата, не трябва да има връщане назад!

Коментирай

хм

преди 3 години

'Каква е тя зависи от това с кого е' :) Ако например трябва да се опитвам за всяко семейно наше решение да преговарям с майка му или да му се моля като на Господ и да си платя инвитрото сама, няма как да се получи.

Коментирай

??

преди 3 години

Има много злобни коментари към Алекс.,което за пореден път показва нивото на джентълменско поведение на балканския "мачо". Аз гледах интервюто,защото преди да пиша коментар искам да имам собствено мнение. И двамата бяха прави разглеждайки въпроса от различна позиция. Не мисля,че Дани е искрен и джентълмен само защото непрекъснато повтаряше "ние трябва,ние сме" Алекс беше егоцентрична,но беше и коректна към него,защото тя иска сигурност,а неговото лежерно отношение към работата не е много ОК когато имаш семейство. Не сме 24 часа в семейството им,не е нормално да обиждаме Алекс,а Дани да поставяме на пиедестал. Колкото до това кой е от село и кой от града,кой колко е известен,кой какъв и колко сексуални партньори е имал оставям всеки сам за себе си първо да си отговори. Надявам се Алекс и Дани да намерят баланса в отношенията си.

Коментирай

??

преди 3 години

Има много злобни коментари към Алекс.,което за пореден път показва нивото на джентълменско поведение на балканския "мачо". Аз гледах интервюто,защото преди да пиша коментар искам да имам собствено мнение. И двамата бяха прави разглеждайки въпроса от различна позиция. Не мисля,че Дани е искрен и джентълмен само защото непрекъснато повтаряше "ние трябва,ние сме" Алекс беше егоцентрична,но беше и коректна към него,защото тя иска сигурност,а неговото лежерно отношение към работата не е много ОК когато имаш семейство. Не сме 24 часа в семейството им,не е нормално да обиждаме Алекс,а Дани да поставяме на пиедестал. Колкото до това кой е от село и кой от града,кой колко е известен,кой какъв и колко сексуални партньори е имал оставям всеки сам за себе си първо да си отговори. Надявам се Алекс и Дани да намерят баланса в отношенията си.

Коментирай

луда

преди 3 години

курварлъка е до гроб жалко за детето поредния идиот в тая малоумна страна

Коментирай

жаси

преди 3 години

тая е намерила друг ебач това се и очакваше от една нимфоманка

Коментирай

жена, амбициозна и печеливша

преди 3 години

Браво на Алекс, инвестира в бадещето с един страхливец и мързелив мъж.... Това не е курвалък.....аиде стига плюхте момичето. Дани е циркадцжия....че и кащата мама и тате са му я купили...пръдлио

Коментирай

я

преди 3 години

какво не правят парите...вария печия курвата си остава курва во век и веков

Коментирай

Денн

преди 3 години

Преди не харесвах Алекс, сега обаче много я харесвам. Човек, който не желае да е зависим, да е в ситуацията, в която на Дани му писва или се скарват и я изхвърля. От другата страна, Дани е пълна п**** много ме разочарова, както и се опитва да настрои хората срещу нея, а себе си да изкара жертва

Коментирай

......па

преди 3 години

Тази ''новинка"се върти из други жълтурски медиики вече повече от две седмици.Този льоло Петканов си въобразяваше,че ще държи Алекс на каишка като и направи дете и ще я командори.Той е осигурен от мама и тати,тя иска да има сигурност за себе си и детето си,а този мухльо смотан я спъва.Той е никой,тя е успешен сток модел,из цяла Европа може да се види нейното лице,че даже и в Австралия.

Коментирай

......па

преди 3 години

И мухльото си остава мухльо/като Петков/ во век и веков въпреки парите.Примери по света и у нас колкото ислаш.

Коментирай

Kkk

преди 3 години

Бай Ганьо си е комплексиран и тъп. Живея в Германия Александра участва в няколко реклами на толяма верига магазини в Цяла Германия и на един мобилен оператор отново в цяла Германия. Мамин мухльо е известен само на територията и на роднините си. Все едно какъв е личният й живот всеки има право на такъв, но защо трябва да носи на гърба си един търтей?!!!

Коментирай

Светла

преди 3 години

Абсолютно съм ЗА Алекс. Момичето е изкарало пари за апартамент, защо да не го купи? Може и да е станала известна покрай раздялата и събирането с Петканов, но всички виждаме, че тя се възползва по най-адекватния и печеливш начин, а той остана да лежи на гърба на жена си. Тя определено го комплексира. Пропускате и нещо много важно, което се обясни във въпросното видео, а именно че тя е разделила "общата" сметка 50 на 50 ( като се има предвид, че основно тя е допринесла), след което тегли въпросния кредит. А той готованеца е взел 50% от парите, но пък иначе мрънка, че жена му поема много ангажименти.... Ще си купи апартамент момичето и ще го остави тоя много скоро. И да, абсолютно съм съгласна с това, че мъжа трябва да изкарва повече от жената! Или поне колкото нея. Давай Алекс!

Коментирай

......па

преди 3 години

И коса си присади и дупката между зъбите си оправи този но си остава същия недорасъл лигльо.Неприятен ми още от "луд" репортер при Милен Цветков. Имам непоносимост към лигави "мъже''.На малкият пръст на Алекс не може да стъпи.

Коментирай

Ми, не е баш тъй...

преди 3 години

Придобитото имущество по време на брака е общо, така че Алекс ако иска имот само за себе си, щеше да го купи на името на близък роднина. С две думи, алчна работа - поизгладняха им дупетата и пак търсят внимание с всички средства. Драми за пред тийн-аудиторията...

Коментирай

Дани

преди 3 години

Ще и се изсера в устата и ще и я напълня с лайна

Коментирай

Кккк

преди 3 години

Нея харесвам тази и никога няма да я харесам. Търсеше слава намеря, и сега вече иска да бие шута на момчето, не казвам че той е стока. Ама и тя е един голям боклук.

Коментирай

00

преди 3 години

бих се изпикал с удоволствие върху гърбавия и нос простакеса

Коментирай

Антония

преди 3 години

Те подписаха отделна собственост преди да сключат брак, така че не е баш и тъй...

Коментирай

Дани

преди 3 години

Да знаете, че има генитален херпес, хламидии, бяло течение, папилома вирус, хепатит и сифилис......

Коментирай

гроздето кисело, а ?

преди 3 години

я ходи да изтискаш някоя пъпка от носа си.....колко ти е заплататa, ако изобщо работиш?

Коментирай

Габриела

преди 3 години

Мисля, че не сме ние хората да съдим когото и да особено като не сме в тяхната връзка и в техните обувки. Всеки си има сеоите причини да реагира по определен начин, така че не мисля че епитети като хитра, егоистична и златотърсачка са много релевантни в ситуацията. Не бъдете толкова ограничени и тесногръди, а се научете да гледате от различните гледни точки, бъдете емпати!

Коментирай

sit down

преди 3 години

По-селски изказвания не бях чела, в която и да е статия. Нещата са преувеличени, някои- дори извадени от контекста. Това, което казаха в края на видеото, изобщо не го споменахте. Защо ли?

Коментирай

Петко

преди 3 години

Вече аз си я поебвам спонсор съм и царица е на минетите

Коментирай

Тото

преди 3 години

И аз ... и ааааааааз!

Коментирай

Тото

преди 3 години

Гърбав е мамицата и. Пълен Гонзо е - ахахахаха!

Коментирай

Тото

преди 3 години

Ужас, то тя май има всичко - голям шлем е направила :)!?

Коментирай

Qwerty Yop

преди 3 години

Видехте ли се какви сте боклуци жените! Когато мъжа изкарва повече кинти, всичко е окей, ама когато жената изкарва повече от мъжа си, това става проблем?! Е, аре сега да попитам, кои са меркантилните и алчни - мъжете или жените!? Нали все ревете, че мъжете не ви давали свобода да се развивате и мечтаете за финансова независимост. И, когато я получите финансовата независимост какво се получава, нетърпимост към мъжа, незачитане, желание за по-богат т.е. желание да сте пак по-долна позиция, което ми показва, че жените сами си го търсят и накрая пак го духат! За това за вас мили дами, само бой ебане и сръбска музика за вас, маймунки мръсни!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.