Дани Петканов отказа неприлично предложение в Турция

18 Май 2022, 14:26


Даниел Петканов сподели със своите над 260 хиляди последователи в Инстаграм любопитен случай, разиграл се неотдавна, видя HotArena.

 

 

От посланието, придружаващо видео, на което първоначално дефилира, а след това започва да танцува в антрето на дома си, носейки раница на гръб, става ясно, че съвсем наскоро с него са се свързали хора от Турция, канейки го да участва в модно ревю, което е трябвало да се състои в южната ни съседка. Някогашният участник в предаването "VIP Brother" обаче не крие, че това му се е сторило странно, може би защото професията, отвеждаща човек пред фотографския обектив и подиума, винаги е била запазена територия на бившата му съпруга Александра Богданска.

 

 

Въпреки първоначалните му съмнения обаче, по думите му се разбира, че впоследствие Даниел все пак е склонил да приеме участието, изявявайки се в нова светлина. Така той договорил хонорара, който иска, за да се яви, като също така уточнил всички останали подробности. Тук обаче изскочили непредвидени обстоятелства. Както журналистът обяснява в поста си, всичко било наред, докато не се оказало, че след ангажиментът е трябвали да свърши "една работа", която потърсилите го лица така и не успели да дефинират. Поради тази причина той решил да се откаже от въпросното събитие с нетипичен завършек, в който по всяка вероятност е щял да се превърне от манекен в момче под наем. Всъщност Даниел не крие подозренията си за това, като отговаряйки на въпрос от фенка, питаща го дали е трябвало да свърши работата със задните си части, той отговаря с "Натам отиваха нещата".

 

 

"Трябва ли да съжалявам?", пита той в края на публикацията си, пише Галерия.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
джейк
преди 2 месеца
-1
кой е този отпадък?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени