Дара Екимова си боцка косата за хубост

5455
08 Декември 2020, 12:48


Дара Екимова се подлага на болезнена процедура за растеж на косата, видя HotArena.


Екимова показа в мрежата как си инжектира специален разтвор в скалпа й. Изглежда наистина болезнено, но девойката не се страхува от игли. Феновете й обаче смятат, че тя няма нужда от подобни интервенции, пише България днес.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хахах
преди 5 месеца
-2
Противно чавенце,точно както майка си. Това чудо има самочувствие до небето още от ранна възраст,видяхме я в "Черешката на тортата" преди години.От тогава ми е ясна що за стока е . А и самата й физиономийка е противна,прилича на леля ми..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!
преди 5 месеца
-2
Има нужда. Такава процедура и е необходима, защото тя има редичка, тънка, провиснала и проскубана косица. На майка си прилича.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 5 месеца
-6
Плеймейткиге са типичен пример как " по-много "-не е гаранция за успех, точно обратното.Момичето е страхотно и като поведение, и като външен вид. Най-малко някой ще я уплаши с грозни , комплексарски коментари....керванът ще върви дълго...за ужас на дребните и страхливи душиченца....
До 123
преди 5 месеца
0
Иве, ти ли си? Крванът ще върви дълго, ако и тя като мама ходи с чичко паричко. Всички видяхме колко е талантлива в "Гласът на България". Тогава малката се изцепи, че след време ще се редим на опашки за билети на концертите ѝ. Горкото! И си повярвало.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени