Дарин Ангелов едва оцелял в тежка катастрофа! Излетял със 130 км/ч от магистралата (Подробности)

13 Февруари 2018, 14:00


Актьорът Дарин Ангелов живее втори живот. Преди години той е претърпял инцидент, в който на косъм не се е стигнало до фателн край, узна HotArena.

 

 

Звездата от новия сериал „Скъпи наследници“ е катастрофирал с колата, която шофирал, като заедно с него били баща му, прат му и техен общ приятел, писа „Шоу“.

 

 

Излетяхме от магистралата със 130 км/ч и паднахме в едно дере. Бях с брат ми, баща ми и един приятел. Попаднахме в аквапланинг, завъртя се колата и така. Татко беше със счупена ключица точно до сънната артерия, шест счупени ребра отпред и 4 отзад. Бяха притиснали белия дроб, но не го бяха спукали. Шест месеца се възстановяваше. Брат ми лежа месец и половина в болница заради счупен прешлен на гръбнака. Аз бях с най-малко поражения, а карах. Имах само рана на главата“, разказва за злополуката Дарин.

 

 

Самият актьор пък спасил живота на зрител, който гледал негово представление в театъра. Нито за миг не се поколебал да прекъсне постановката „Дългият път на деня към нощта“ и да се притече на помощ на човек, който си глътнал езика. Бързата реакция на Дарин се оказала решаваща за мъжа, защото е предотвратила задушаване и в крайна сметка инцидентът не е завършил фатално.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени