Дарина Павлова ИНВЕСТИРА в гаджето си! Джулио Берути заряза киното! (Вижте защо)

1276
14 Септември 2020, 12:00


„Мама щеше да е много щастлива за това, което ще направя - мисля, че като зъболекар мога да помагам на хората повече, отколкото да лекувам душите им, като ме гледат във филмите. Благодаря и на друга жена в живота ми Дарина Павлова.”

 

Думите са на 35-годишния красавец Джулио Берути, който само преди ден сподели, че се отказва от актьорската кариера, за да облече бялата престилка на дентален специалист.

 

„Неее, това не е честно, Джулио, на кого ни оставяш? Италия те обожава, какво ще правим без теб", сърцераздирателно увещаваха фенките на синеокия красавец да не се отказва от професията, в която е от години насам, но той бе категоричен: „Заceгa това е на сърцето ми. А като всеки италианец следвам първо него, после слушам разума", отвърна им Берути с усмивка, пише „България Днес“.

 

Отново рамо в новото поприще на Джулио му дава Мадам Мулти Дарина Павлова, която става негов бизнес партньор и в това начинание. Красивата казанлъчанка не за първи път помага на любимия си като лобира за него пред ВИП продуценти и актьори.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 седмици
0
Мадам Крадла спонсорира младия италианец с крадени от българския народ пари само за да се снима с него.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени