Дъртото коте на Божинов само на море в Гърция

https://hotarena.net/laifstail/dartoto-kote-na-bojinov-samo-na-more-v-garciia HotArena.net
Дъртото коте на Божинов само на море в Гърция

Дъртото коте на Валери Божинов избра да почива в южната ни съседка – Гърция, научи HotArena.

Мадамата спи в луксозен 6-звезден хотел на брега на морето, а нощувката в разгара на сезона там е от порядъка на 2000 лв. Всяка стая има самостоятелен басейн и достъп до плажа.За изненада на всички Валери Божинов не придружаваше новата си изгора, за сметка на това й е оставил скъпата си кола, която бе паркирана на видно място пред хотела.Явно футболистът е решил да подсигури всички удобства на любимата си, докато той е на лагер и подготовка с новия си отбор Септември София. Дамата беше единствено в компанията на своята голяма дъщеря.

Досега Валери не е обявявал публично връзката си. Преди време се появиха техни папарашки снимки от луксозни магазини в центъра на София. Тогава излезе информация, че дамата на сърцето на Божинката е италианка, която той познава от години и му идва на гости от време на време у нас. После обаче стана ясно, че всъщност е българка. Както „Телеграф“ първи писа, според наши източници името й е Велислава Милева, дамата преминава 45 г., което явно за Валери не е проблем.

 

4 Коментара

ха ха Хо

преди 1 година

.... удобства на любимец ...прашки снимки....=неграмотни жълтурски драскачи.

Коментирай

Еми

преди 1 година

Вие на работа с половинката ли ходите ? Ха хаха

Коментирай

Мариан Иванов

преди 1 година

Жената е на 36 години, това ще преминава 45 са пълни глупости.

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

Браво,че сте си поправили правописните грешки.Продължавайте все така.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.