Дъщерята на Азис не знае песните му

05 Януари 2022, 19:55


Единственото дете на Азис изобщо не харесва поп фолка и не знае песните на баща си, узна HotArena.


14-годишната Рая се увлича по съвсем друг тип музика и предпочита да слуша американски поп и рап, отколкото творчеството на именития си татко. "Дъщеря ми не е запозната с изкуството ми. Последната ми песен я беше гледала 15 дни след като излезе. Тя си има нейни интереси, които изобщо не съвпадат с моите", споделя Азис. 


За разлика от много свои връстници, Рая изобщо не се увлича по балканските ритми. Фактът, че не знае песните му, изобщо не притеснява Азис, напротив. Певецът я хвали, че е изключително скромна и в нея няма грам показност и театралничене. Въпреки, че може да тъне в охолство, скъпи дрехи, телефони и бижута, момичето никога не предявявало подобни претенции. "Досега никога не е казвала: "тате, искам това или онова", споделя той, пише Галерия.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
e
преди 5 месеца
0
И аз се чудя как се получи това дете със светла кожа и коса при двама мургави родители? Дали като Michael Jackson - с донорски материал от някой приятел или анонимен от клиника? Все още си спомням Big Brother в който с Галя обсъждаха името на нероденото бебче - дали да е Рая или Рая-Габриел като ангела до Господ. Сякаш беше преди 2-3 години, а то преди 14....Да е жива и здрава Рая. Тя си е детенце.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 5 месеца
-1
Рая е дъщеря само на жената с която Азис живееше.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени