Дъщерята на Цветана Манева гледа болни пенсионери във Виена

2620
28 Септември 2018, 12:00


Единствената дъщеря на Цветана Манева от брака й с Николай Пенчев си вадела прехраната, гледайки болни пенсионери във Виена, разбра HotArena.

 

Надежда от дълги години живее в Австрия, а животът й в чужбина изобщо не се оказал розов, както очаквала.

 

Навремето щерката на звездата от „Дами канят“ заминала за австрийската столица заради съпруга си Борислав Петранов, който бе назначен за директор на Дом „Витгенщайн“ във Виена, но след известно време бе съден за плагиатство и обвинен, че резили институцията, след което последва неговото уволнение. Така за прехраната на двете им деца се наложило да се грижи Надя, която по онова време често се сблъсква с обиди и забележки за наглите и мързеливи българи, които идват да точат социалната система на Австрия, писа „Ретро“.

 

В трудния за семейството период ръка й подали други балканци, най-вече сърби и косовари, които й съдействали да си намери работа. До ден днешен тя работела като медицински асистент, или иначе казано – обслужвала нуждите на възрастни и болни хора, които не могат да се грижат за себе си.

 

Макар никога да не си била помисляла, че ще се наложи да върши подобна работа, все пак била благодарна, че със съпруга й и двете им пораснали деца били живи и здрави.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени