Дъщерята на Коста Цонев остана без дом

10 Април 2022, 10:07


Теодора Цонева - дъщерята на легендарната телевизионна говорителка Анахид Тачева и актьора Коста Цонев, напоследък живее като бежанец в родината си. Прехвърлилата 50-те години дама е останала без дом и разчита на други хора да й осигуряват покрив над главата.

 

„Горката тя! Имаше неблагоразумието да си продаде апартамента край хотел „Кемпински”, а след това замина за Америка със сина си. В Ню Йорк е сестра й Ани и Теди се надяваше да се установи там за постоянно. Да, ама не стана така, както си мислеше, и се върна с подвита опашка”, сподели пред „Уикенд” дама от близкото обкръжение на авантюристката. И допълни, че в момента клетницата е приютена временно със сина си седмокласник Дейвид в жилището на приятелка. Докога обаче ще може да остане там не е ясно.

Теодора, която дълги години не искаше да се хване на работа, напоследък се труди като продавачка в магазин за дрехи. Ина - собственичката на бутика, е бивша изгора на татко й Коста. Дамата с търговски нюх въртяла любов с народния артист преди той да се ожени за втората си съпруга Ели Цонева.

По-голямата част от заплатата си Теди харчи за бира. Бездомницата с благороден произход прекарва свободното си време по кафенетата и дотолкова прекалява с алкохола, че близките й се притесняват за здравето й.

Щерката на Коста и Анахид навремето живееше в Италия. Когато пък преди десетина години се върна в родината, пройдохата направи неуспешен опит за самоубийство с приспивателни и се наложи да полежи в психиатрична клиника. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
yo
преди месец
0
и деси цонева е алкохоличка ама има богат стар тъпкач
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха
преди месец
0
Тъпче я с пари за алкохол....това и стига.
абе,
преди месец
0
Колко пъти ще я пробутвате Теодора Цонева.Като папагали сте.И обяснете какъв и е ''благородния''произход на пияндурката.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени