Дъщерята на Мая Манолова със срязано ухо в побой! (Подробности)

1287
29 Август 2019, 13:00


Дъщерята на Мая Манолова има богата банкетна култура и е добре познато лице за собствениците на нощни зведения в София и родния на фамилията Кюстендил, узна HotArena.

 

Към днешна дата Ралица е вече майка, но хора от обкръжението й издават, че преди време била абонирана за най-актуалните нощни клубове.

 

Докато била все още несемейна, наследничката на омбудсманката вършеела по дискотеките и понякога се оказвала в епицентъра на грозни пиянски скандали. През 2009 г. щерката на Манолова пострада при масово меле, състояло се в кюстендилска чалготека, писа „Ретро“.

 

Епичният бой, за който все още се носят легенди в Града на черешите, бил предизвикан от прочутата в района ромска фамилия Гольовци, които се спречкали с друга купонясваща в същото заведение компания.

 

По време на размяната на ритници и крошета Ралица била замерена със стъклена чаша по главата. Изведнъж тя усетила нетърпима болка и осъзнала, че едното й ухо е разрязано на две, а кръвта от разпорения й слухов орган била обляла пода на нощното заведение.

 

Веднага са я закарали в болница, а от травмата се възстановила за няколко месеца. Извършителят така и не бил хванат.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени