Дъщерята на Марта Вачкова стана художник! Рада рисува за Театъра на Армията

06 Януари 2022, 14:00


Артистичните заложби от рода на баба си Силвия, чийто брат е художник, е наследила дъщерята на Марта Вачкова Рада. „Малко известен е фактът, че аз също рисувах преди време, дори съм учила в Техникума по фотография. После избрах ВИТИЗ“, споделя Марта.

 

Дъщеря й Рада е най-талантливата от рода. Красивото момиче се изявява успешно като актриса, като в същото време перфектно се справя и с четката. Рада вече е доказала таланта си и рисува плакатите за представления във Военния театър. Младата дама, която има връзка с колега, страни упорито от медиите и отказва локани за интервюта. „Всяка дума, която казвам, е повод на злонамерени хора да обърнат тези мои мисли срещу мен“, обяснява 25-годишната Рада Миладинова.

 

За рисуването на афишите я открива Нина - съпругата на директора на Театъра на Армията Мирослав Пашов, самата тя талантлива художничка, и съветва мъжа си да потърси дъщерята на Вачкова. Рада тогава все още е студентка по графичен дизайнер в  Националната художествена академия. „Да пробваме Рада“, казва му жената на Пашов и не греши. „А Рада толкова обича театъра, първо се допита до мен, казах й „да“. И вече рисува за „Армията“, радва се Мартина Вачкова.

 

Днес актрисата мечтае в следващите години да бъде известна най-вече като майката на именитата художничка Рада, пише „България Днес“. „Никога не сме били суетни, не ни блазни и славата“, характеризира себе си и дъщеря си Марта.

 

25-годишната Рада се гримирала само веднъж в живота си - на бала си. „Не харесвам уеднаквяването, което напоследък се случва. Гледам снимки на момичета на моята възраст и по-млади, ами те изглеждат като извадени от калъп и с тези операции, отблъскващо е и демоде“, смята Рада, която харесва естествените женски лица.

 

„Те са белег на одухотвореност, на живота, на радостите и страданията ни. Не харесвам изпънатите до болка лица“, казва Рада, която се справя фантастично с портретите и на известни хора.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени