Дъщерята на Никола Гюзелев стана част от екипа на Ути Бъчваров

1725
10 Април 2020, 12:39


"Да, дъщерята на оперния певец Никола Гюзелев - Адриана, е част от нашия екип на сладокусното предаване по БНТ. Тя е една приятна дама, която освен много други таланти, има и един, който е наш общ - обожава готвенето", разказва Бъчваров, разбра HotArena.


"Не съм се отказал от пътуванията си в малки и големи градове, където представям вкусните български традиции. Но сега всички трябва да си останем вкъщи", категоричен е Ути. Симпатягата, който тази година навърши 50, не съжалява, че се е разделил с Катето Евро, която бе предишната водеща на предаването. 


"Катето е пораснало момиче и сама взема решенията си. Не й се бъркам, с нея от години сме приятели", споделя Ути. Колкото до красивата Адриана, тя е родена в София, но израснала в Италия. Работи четири години в офиса на един от българските евродепутати в Брюксел, но усеща, че сърцето й е другаде. Връща се в България почти на шега и миналата година сключи брак у нас. 


"Кулинарното изкуство за мен е наслада. В момента ми се иска само с това да се занимавам, макар да знам, че имам и други таланти", споделя с усмивка Адриана.


Тя олицетворява максимата, че всяка дъщеря е слабост на баща си. През последните дни на Никола Гюзелев Адриана е неизменно до леглото му. Именно хубавицата, която е плод на любовта на баса с втората му съпруга Ана-Мария Гюзелева е наследница на почти цялото богатство, което той остави след кончината си през 2014 година, пише България днес. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кслцкфлд
Преди 1 година
0
Гледах предаването. Много е симпатична и чаровна. Хубаво готви.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
0
Mnogo priqtno momiche!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фен
Преди 1 година
0
Много симпатично момиче. Личи си средата, в която е отраснала. Веднъж да намерят нови, свежи лица, които да показват на екран, не само стари и втръснали муцуни.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да
Преди 1 година
0
Много по-добър избор от омръзнала на всички лигла Катето Евро.Адриана е копие на майка си.Хубавици и двете.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени