Децата на Дани Милев СРАМ за певеца! (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/decata-na-dani-milev-sram-za-peveca HotArena.net
Децата на Дани Милев СРАМ за певеца! (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

Децата на Дани Милев сериозно го злепоставят и певецът редовно бере срам заради изцепките им, пише „Галерия“.

 

16-годишната му дъщеря Маги и синът му Сава, който е на 18 г., са в разцвета на пубертета си и типично за днешните тийнейджъри - пороците не са им чужди.

 

На Дани Милев неведнъж му се налагало да им спасява кожите от нелепи ситуации, но най-много го вбесявало, че не се съобразяват със статута му на звезда.

 

Пресен пример за своенравните характери и децата на композитора е развратното им поведение, запечатано в снимката към материала. На нея Маги се натиска с гаджето си край изоставена сграда, а брат й е награбил друго момиче, полуголо от кръста надолу. Компанията явно е добре почерпена с алкохол, тъй като се виждат празни бутилки, а момчето в средата целува бирено шише…

 

Между другото същият тийнейджър гордо е постнал в своя Фейсбук профил снимка на цигара-марихуана с надпис: „Нека полетим“ (вж. в галерията по-долу).

 

Според запознати, Дани Милев имал по-големи проблеми със сина си, отколкото с дъщеря си. Сава попаднал в кофти компания, която не само развалила успеха му в училище, но и го забърквала само в каши. Откакто навършил пълнолетие, положението станало неконтролируемо.

 

Близки до певеца обаче не се учудват от поведението на Сава, който според тях е наследил изцяло характера на баща си. Припомняме, че Дани Милев лежа в затвора

в продължение на година и половина заради финансови престъпления. През това време се роди синът му, а девет месеца след като излезе на свобода, на бял свят се появи и дъщеря му.

 

Според запознати Дани забранил на Маги и Сава да гледат телевизия, докато той е в Къщата на „ВИП Брадър“. Той се притеснявал участието му да не се отрази зле на и без това бунарските им характери. Пасивното поведение на Милев и липсата на позиция по каквито и да е проблеми в шоуто обаче го застраховат скандали.

4 Коментара

МАЛОУМНИ ХОТАРЕНА

преди 6 години

Само дето това не е марихуана, а свита цигара, с цел да изглеждат вържежни. Много сте прости всички, които държите този сайт ....

Коментирай

МАЛОУМНИ ХОТАРЕНА

преди 6 години

Образовайте се първо с какви OCB се свива тревата и с какви тютюн ....

Коментирай

Присмял се хърбел на щърбел

преди 6 години

Ахахаххаха Да не би да е прието само с един вид листчета да се свива трева? Имали са само хартиени листчета, за това не са ползвали Silver... Големи разбирачи се навъдиха тук хахахахаах. Само да те светна, че това листче не е ОСB, а Rizla хаха. Образовай се относно различните видове листчета за свиване , не само ОCB са на пазара....

Коментирай

ДА БЕ

преди 6 години

Много са ти хубави децата, Дани! Да са ти живи и здрави!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.