Децата на Наталия Гуркова започнаха да работят

2099
18 Май 2020, 12:00Децата на Наталия Гуркова тръгнаха на работа. И 10-годишната Джорджия и малкият Кристиян помагат на Кристиян помагат на мама не само в домакинството, но и с попълване на семейния бюджет, научи HotArena.


И двамата вече работят в рекламния бизнес и дори заработили първите си хонорари там.


„Така е. Много добри деца са. Аз не разполагам с милиони, но и не говоря за личния си живот с никого”, отсече миската. Тя не коментира има ли финансови проблеми след смъртта на съпруга си, като се справя стоически със загубата, пише „България днес”.


Михалевич почина преди 2 години в ЮАР и от тогава до днес майка му – Мира Михалевич, побърза да се отърве от всички имоти, които свързват фамилията с африканската държава.

Има имоти, които не са ни нужни, след като вече нищо не ни задържа в ЮАР. Важното е да сме живи и здрави, пък пари все ще се намерят”, категорична е Наталия.


В същия момент тя живее от останалите авоари, които семейството притежава, но не може да вземе останалото от Джордже.

Застреляният бизнесмен оставил голямо състояние на семейството си, но не всичко е стигнало до наследниците му. Семейството му е с ограничени възможности, тъй като голяма част от средствата му са запорирани.


Мълвата твърди, че към днешна дата Наталия живее в дома на родителите си в столичния квартал „Младост”. Именно те й помагат в грижите за децата.

Липсата на пари я принудила и да се ангажира като водеща на онлайн предаването „Те са”.


Освен че професионално се развива, Гуркова се радва и на успехите на дъщеря си, която успешно я замества на сцената.


Джорджия печели конкурси за красота, но не изоставя и училището. Говори три езика, пее в хор и мечтае за артистична кариера.

Искам и двамата с Кристиян да станат на първо място добри хора. Другото е Божа работа”, споделя в интервю миската, която въпреки траура след загубата на мъжа си продължава да се усмихва.

 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иви
преди месец
-2
С една дума нищо, от фасони и харчове приземяване до панелката. Човек не бива да се замозабравя
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени